fbpx

Shop

Her kan du købe meditationer, der healer, balancerer og skaber forbundethed. For et mere spirituelt liv ♡

Dine køb ligger på din personlige konto hos mig i 3 år, og det er muligt at downloade meditationerne, så du altid har dem.

Aktivering af din Merkabah

Det er et kraftfuldt og samtidig blidt og healende transformationsværktøj.

Merkabahen er en form for guddommeligt energifelt/køretøj. Der ligger latent i dig, men som skal aktiveres, før du kan forbinde dig med dets potentialer – som er dine spirituelle og menneskelige potentialer.

Når du aktiverer din Merkabah, så forbindes du til dig selv, jorden og universet. Når du arbejder med den, så hjælper den til at højne din energi og din udviklingsproces til nye dimensioner.

Og føler du dig presset og stresset eller ude af balance, så kan denne transmission hjælpe til ro, klarhed og selvudvikling.

Varighed: 18 min. – introduktion medfølger på tekst og lyd

Pris: 88,-

“Jeg føler en større ro, en slags overgivelse til min tilstand, som den er. Helt fantastisk. Kunne mærke, hvordan det satte gang i kroppen. Så skøn oplevelse. Det er fuldstændigt spot on ift. den udvikling, der er igang her på jorden og helt menneskeligt. Vil genhøre, og se om jeg kan komme dybere i aktiveringen. Tak for fantastisk meditationen.”

–  Louise

Forbindelse til dit højere selv

Dit højere selv er en guddommelig/åndelig del af dig, som forbinder dig med en større sandhed og viden – om både dig selv, dit liv og universet.

Denne meditation hjælper med at forbinde dig til dit højere selv og integrere dit højere selv i dit liv.

Når du er forbundet til dit højere selv, bliver din intuition skærpet, og du oplever mere vejledning i dit liv og tryghed i dig selv.

Det er både healende og transformerende at skabe forbindelse til dit højere selv.

Varighed: 17 min. – introduktion medfølger på tekst og lyd

Pris: 88,-

“Fornemmede en vibration i kroppen særligt i arme og hænder. Jeg fornemmede flere gange, at mit højere selv kommer helt ind i mit hjerte midt i mit bryst. Jeg kan lige nu mærke at det gør noget ved mine følelser og mit energisystem. Tak for det. Føler en healing er sket og en lethed i kroppen.”

–  Bente

top