Det handler om kærlighed

Åbn dit hjerte og lad kærligheden strømme


Om Anne Brøndum

Mit navn er Anne Brøndum, jeg er 30 år og bosat på Frederiksberg. Jeg er healer, clairvoyant rådgiver og kanal ~ og har hele mit liv mærket energiindstrømninger, der har udviklet mig spirituelt og psykisk og vejledt mig i en åndelig og bevidst retning. Det har åbnet op for en fantastisk verden, med spirituelle evner, som jeg kan bruge til at hjælpe andre.

I mit arbejde har jeg fokus på, hvordan det jordiske, universet, psyken og sjælen hører sammen. For at være i balance, er der behov for at alle disse sidder af dig spiller sammen harmonisk.

Gennem clairvoyance, healing og samtale hjælper jeg dig til at opnå større indsigt i dig selv og verden omkring dig. Og når energierne i dig heales, kan du nemmere og mere kærligt åbne dit hjerte, din bevidsthed og øge dine vibrationer.

Min rejse

Da jeg var barn, havde jeg en stærk kontakt til det åndelige og især mine åndelige hjælpere og skytsengel. Mine sensorer stod vidt åbent og tog imod de mange indtryk omkring mig, både på menneskeligt og åndeligt plan.

Dengang forstod jeg ikke de forskellige lag i mine oplevelser, og jeg kunne blive meget overvældet af de mange energier, jeg oplevede. Og når jeg mærkede negative energier, gik det ind i mig og påvirkede hele mit system. Og fordi jeg ikke forstod det, gav det mig en følelse af dyb kedafdethed og at være låst fast.

Så da jeg var omkring 4 år, lukkede jeg ned for denne kontakt. Både til det åndelige, mig selv og dem omkring mig. Og det medførte, at jeg lidt mistede følelsen med den, jeg er.

Hele mit liv har jeg været meget sensitiv og har mærket alle energier omkring mig. Mærket alles følelser og har ikke kunne skelne dem fra mine egne. I mange år efter jeg lukkede ned, følte jeg adskilthed fra både mig selv, andre og det åndelige. Disse følelser af adskilthed gjorde, at jeg lukkede mit hjerte.

En opvågning og bevidsthed

Da jeg var omkring 20 år, begyndte jeg at åbne min bevidsthed gennem meditation og spirituelle bøger om engle og det psykospirituellle menneske. Et helt nyt univers dukkede op i mit liv, hvor kærligheden er nøglen til at heale. Med denne åbning begyndte jeg at forstå mig selv og andre på et nyt plan.

I denne periode har jeg fået en masse dejlig healing og clairvoyance, der har hjulpet mig meget. Det har hjulpet mig med at åbne op for nye perspektiver af og indsigter i mig selv, verden og universet omkring mig. Sideløbende har jeg trænet og styrket mine egne evner som spirituel rådgiver, healer, clairvoyant og kanal.

Kærligheden og visdommen, som ligger i hjertet, har hjulpet mig til at skabe kontakt til mig selv igen. Den kærlighed, der er vokset i mit hjerte, har hjulpet mig med at styrke min kontakt til mine omgivelser, mine åndelige hjælpere og skytsengel samt ærkeenglene og universets kærlighed.

Gennem min kontakt til det åndelige og de erfaringer jeg har fået, både da jeg lukkede ned og efterfølgende åbnede op igen, kan jeg hjælpe dig med at åbne dit hjerte og skabe dyb kontakt til dig selv, dine relationer og det åndelige. Åbne for kærligheden og dine gaver på jorden. Og heale de lag af dig, der kan hjælpe dig til at leve helhjertet.

Hvis du mærker, at det her ræsonnerer med dig, håber jeg, du har lyst til at tage på en spirituel rejse med mig ved din side.


Hjertelig hilsen

Anne Åbn op for kærligheden i dit liv

gennem healing, clairvoyant rådgivning & kanalisering

Hjertets vibration

Jeg hjælper dig med at åbne dit hjerte og mærke den kærlighed og universelle inspiration, der findes inden i dig. Min praksis er en kombination af mine erfaringer, englenes budskaber og den visdom og kærlighed, der altid er omkring os.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev | modtag spirituel & kærlig inspiration & opdateringer

* indicates required

Klik her:

top