fbpx

Personligt udviklingsforløb

Gennem healing, min klarfølelse, clairvoyance, spirituel vejledning og samtale hjælper jeg dig med at bringe større balance, ro og kærlighed ind i dit liv. Vi indgår i et dybdegående forløb, der hjælper dig til personlig udvikling og transformation.

1:1 personligt udviklingsforløb er til dig

Der har et ønske om at få en dyb kontakt til dig selv og din indre kerne.

Til dig der har lyst til at gå på opdagelse i dit indre og åbne op for spirituel inspiration i dig selv.

Dig der er klar til forvandling.

Og til dig, der ønsker et liv, hvor du lever mere helhjertet og sjæleligt.

Til dig der ønsker at udvikle dig både menneskeligt og spirituelt.

Om sessionen

Når du starter på et dybdegående udviklings forløb hos mig, støtter jeg dig i din udvikling og åndelige rejse ind i dig selv.

Der skabes et rum, hvor der kommer healing til dine mange lag, der hjælper til transformation. Energifeltet støtter dig i din udvikling og healingsproces, så du trygt kan åbne op og give dig hen til de indsigter og den kærlige energi, der opstår.

Jeg arbejder som kanal for en meget kærlighedfyldt energi, der har til formål at åbne op for kærlighed, spiritualitet og indsigter. Energien hjælper med at heale de lag i dig, der er brug for, for at du kan leve helhjertet og integrere de mange skønne aspekter, der findes i dig.

Feltet hjælper med at heale, transformere og integrere lige præcis det, der er vigtigst for din udvikling og livsvej.

Opbygning

Forløbet foregår over 3 sessioner – Hver session skal gerne bookes med ca. 2-3 ugers mellemrum (og skal afholdes indenfor 3 måneder fra købsdato).

Imellem sessionerne er der mulighed for at integrere den healing, aspekter og indsigter, der dukker op under hver session. Hver gang vi mødes, vil der være rum til at heale samt transformere og åbne op for flere lag i dig.  Feltet er åbent og arbejder, fra vi mødes den første gang og til den afsluttende session.

Der skabes balance i hele dit system, så der skabes et godt og sundt grundlag for at åbne op til dine dybe lag. Du modtager healing ind i hele din krop, sind og energisystem. Der skabes her dybere kontakt til dig selv, dit hjerte og dine åndelige hjælpere mm. Har du temaer / problematikker, der er behov for at se på, går vi ind i det her.

Vi arbejder med at kontakten til din skytsengel og åndelige guider i højere grad være til rådighed for dig, som en naturlig del af dit liv – og vi arbejder med hvordan forbindelsen udvikles og styrkes.

Dette udviklings forløb har til formål at hjælpe dig med at integrere alle disse sider og aspekter i dit liv, så du kan forbinde dig med din sjæl, spiritualitet og åndelige vejledere resten af livet. Når denne forbindelse er integreret i dig, vil du finde de indsigter og den kærlighed, du har brug for inde i dig. Der skabes et fundament, hvor din sjæl og åndelighed kan være i dit liv på naturlig vis. En udvidet forståelse og forbindelse til alt det du indebærer.

Det praktiske

Dette personlige dybdegående og udviklende forløb koster samlet 2250kr. inkl. moms. Du kan vælge at betale beløbet på en gang eller i 3 rater á 750kr over 3 måneder.

Forløbet foregår over 3 gange og skal bookes samtidigt – med datoer indenfor 3 måneder.

Du booker hele forløbet i mit bookingsystem. Først køber du et klippekort:

KØB 1:1 UDVIKLINGSFORLØB

Herefter skal du booke de 3 sessioner med det samme, så du er sikker på, der er tid hver måned. Det er muligt at ændre datoer undervejs, dog skal det være inden 2 dage før sessionen, og gerne i god tid, så du er sikker på, der er tider.

BOOK TID HER

Hver session bliver optaget. Jeg sender lydfilen til dig, så du kan lytte til den mellem hver session og efterfølgende.

Vil du høre mere om forløbet og det praktiske, så kontakt mig på mail@annebrondum.dk eller tlf 22193862.

Tilmelding er bindende og betales med det samme, du køber klippekortet.

Jeg glæder mig til at tage på en udviklende rejse med dig.

Kærligst
Anne

Udtalelse fra deltager på forløbet:

Fandt vej til mit autentiske jeg

“Nogle af os er så heldige, at vi altid har haft oplevelsen af – i et eller andet omfang – at have kontakt til vort sande selv. Eller måske bare en stærk følelse af, at være mere end blot vore fysiske krop.”

“En god kombination heraf var mit udgangspunkt for at komme nærmere på spørgsmålet: Hvem er jeg, hvad er mit sande selv – jeg ledte efter en vej til at få kontakt til mit autentiske jeg.”

“En sådan fordybelsesproces tager tid, da den store udfordring ligger i at slippe sit selvbillede og sin identitet samtidig med, at man udvikler og øger kontakten til sig selv. En proces hvor man på rejsen kan have brug for varierende former for støtte og vejledning gennem processen.”

“Anne er absolut blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på min rejse”

“I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på.”

“Ikke fordi hendes clairvoyancer har givet klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.”

“Sessionen indeholder en fantastisk afslappende healing.”

“Kort kan siges, at jeg hos Anne har fået:

  • Støttende og uddybende samtale, der afdækker, hvad jeg havde brug for at få healet her og nu
  • Intuitiv og clairvoyant hjælp til at få overblikket over, hvad jeg skal arbejde på og med
  • Mulighed for at få afklaret vigtige spørgsmål
  • Kanaliseret formidling, der giver mig healing, aktivering og viden, jeg kan bruge
  • Healing der giver mig en god følelse af balance i krop og bevidsthed”

– Desirée

LÆS OM FLERE OPLEVELSER

top