HEALENDE PERSONLIGT UDVIKLINGS FORLØB

 

Kære dig,

Jeg er på barsel lige nu, og afholder derfor ikke sessioner.

Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev nederst på siden. Her vil jeg holde dig opdateret om, hvornår jeg igen starter op.  

Ønsker dig en dejlig dag.

Kærligst Anne

 

 Se her hvilke forholdsregler jeg tager ift. Corona

 Personligt udviklingsforløb der hjælper dig med at åbne op for dine potentialer

Gennem healing, min klarfølelse, samtale, clairvoyant og spirituel vejledning hjælper jeg dig med at bringe større balance, ro og kærlighed ind i dit liv. Vi indgår i et dybdegående forløb, der hjælper dig til personlig udvikling og transformation.

 

DETTE ER TIL DIG DER

 • Har et ønske om at få en dyb kontakt til dig selv
 • Er klar til forvandling og udvikling
 • Har lyst til at gå på opdagelse i dit indre
 • Ønsker at åbne op for spirituel inspiration i dig selv
 • Ønsker at leve et helhjertet og sjæleligt liv
 • Vil opleve forbundethed i dit liv

 

 Et længere forløb går i dybden med din healing og udviklingsproces

Når du starter på et dybdegående udviklings forløb hos mig, støtter jeg dig i din udvikling og åndelige rejse ind i dig selv.

Der skabes et rum, hvor der kommer healing til dine mange lag, der hjælper til transformation. Energifeltet støtter dig i din udvikling og healingsproces, så du trygt kan åbne op og give dig hen til de indsigter og den kærlige energi, der opstår.

Jeg arbejder som kanal for en meget kærlighedfyldt energi, der har til formål at åbne op for kærlighed, spiritualitet og indsigter. Energien hjælper med at heale de lag i dig, der er brug for, for at du kan leve helhjertet og integrere de mange skønne aspekter, der findes i dig.

Feltet hjælper med at heale, transformere og integrere lige præcis det, der er vigtigst for din udvikling og livsvej.

 

Dit forløb foregår over 3 sessioner med spirituel vejledning og healing

Forløbet foregår over 3 sessioner.

Imellem sessionerne er der mulighed for at integrere den healing, aspekter og indsigter, der dukker op under hver session. Hver gang vi mødes, vil der være rum til at heale samt transformere og åbne op for flere lag i dig.  Feltet er åbent og arbejder, fra vi mødes den første gang og til den afsluttende session.

Der skabes balance i hele dit system, så der skabes et godt og sundt grundlag for at åbne op til dine dybe lag. Du modtager healing ind i hele din krop, sind og energisystem. Der skabes her dybere kontakt til dig selv, dit hjerte og din åndelighed . Har du temaer / problematikker, der er behov for at se på, går vi ind i det her.

Vi arbejder med, at kontakten til dit højere selv, sjæl og åndelighed i højere grad vil være til rådighed for dig, som en naturlig del af dit liv – og vi arbejder med, hvordan forbindelsen udvikles og styrkes.

Dette udviklingsforløb har til formål at hjælpe dig med at integrere alle disse sider og aspekter i dit liv, så du kan forbinde dig med din sjæl, spiritualitet og åndelige forbindelser/energier resten af livet. Når forbindelsen er integreret i dig, vil du finde de indsigter og den kærlighed, du har brug for inde i dig. Der skabes et fundament, hvor din sjæl og åndelighed kan være i dit liv på naturlig vis. En udvidet forståelse og forbindelse til alt det, du indebærer.

 

Det praktiske kan du læse mere om her

Sessioner foregår enten i Rødovre eller online. 

Hver session skal gerne bookes med ca. 2-3 ugers mellemrum (og skal afholdes indenfor 3 måneder fra købsdato).

Dette personlige dybdegående og udviklende forløb koster samlet 2100kr. inkl. moms.

Forløbet foregår over 3 gange.

Send mig en mail, så kan vi sammen aftale forløbet.

Klik her og send mig en mail

Vil du høre mere om forløbet og det praktiske, så kontakt mig på mail@annebrondum.dk eller tlf 22193862.

Jeg glæder mig til at tage på en udviklende rejse med dig.

Kærlighed og kram
Anne

 • Anne Brøndum

  “Jeg tog kontakt til Anne, da jeg stod i mit livs største krise. Et svært parforholdsbrud som virkelig ramte hårdt på alle fronter.

  Jeg manglede tillid og sindsro – og tro på at noget godt ville ske for mig.

  Samtaler med Anne samt healing hjalp mig til at slippe destruktive tanker. Jeg fik vejledning fra englene, og det gav så god mening. Wow hvor vildt!

  Stille og roligt fandt jeg fred med processen. Og mere og mere tillid er blevet skabt.

  Jeg glæder mig hver gang til et besøg hos Anne, og det hun kan.”

  Deltager på personligt udviklingsforløb

 • Anne Brøndum

  “I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på. Ikke fordi jeg fik klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.

  Jeg har fået støttende og uddybende samtale, der afdækker, hvad jeg havde brug for at få healet her og nu. Intuitiv og clairvoyant hjælp til at få overblikket over, hvad jeg skal arbejde på og med. Mulighed for at få afklaret vigtige spørgsmål. Kanaliseret formidling, der giver mig healing, aktivering og viden, jeg kan bruge. Healing der giver mig en god følelse af balance i krop og bevidsthed.”

  Deltager på personligt udviklingsforløb

 • Anne Brøndum

  “Jeg kan varmt anbefale Anne Brøndum. Om det er fysiske symptomer, følelsesmæssige udfordringer eller mere energetiske sansninger der søges belyst, bragt til klarhed og helet; formår Anne meget hurtigt at tune sig ind på dette, og udover viden, bringes også de energier ind som kan bistå en evt healing og dermed integration.

  Denne healing og integration begynder allerede under den indledende samtale. De specielle kosmiske tilknytninger som hver enkelt har tilknyttet kommer frem under sessionerne og muliggør at personen selv kan arbejde videre med kommunikationen.

  Jeg oplever, at Anne bringer de nyeste vibrationer og kærlighedstilstande ind i mødet med sine klienter, og at udviklingsarbejde/personlig vækst transformeres meget hurtigere end det har været muligt tidligere.

  Desuden tilbyder Anne meditationer, som kan købes på hendes hjemmeside. Disse kan benyttes til daglige indtuninger ind i ens sande selv, personlig og spirituel udvikling, hvor meditationer åbner for udviklingsveje at følge.”

  Deltager på personligt udviklingsforløb

 • Anne Brøndum

  “Jeg har siden Juni 2019 haft fire healinger og energibalanceringer hos Anne og det har været helt fantastisk og udviklende. Gik med en følelse af konstant at være ved siden af mig selv, ude af synk om man vil. Kunne ikke komme ordentligt i kontakt med mig selv.

  Ved 1. behandling rettede Anne mit chakra system på plads og fik opløst en del blokader. Der kom bare flow igennem.
  Det var en markant forskel. Jeg var tung og drænet da jeg kom og tog derfra med en følelse af lethed, glæde og en ægte følelse af at min livsenergi buldrede gennem mig. Det var virkelig fedt.

  2. og 3. behandling var fin-tuning af mit energi/ chakrasystem, opløsning af flere blokader samt guidet meditation, rådgivning og undervisning i opretholdelse af chakra-meditations-praksis samt samtale og vejledning om min generelle tilstand i krop,ånd og sind.

  4. behandling lå ca 3mdr efter de første 3 som dengang kun var adskildt med 2-3 uger mellemrum. Denne behandling var en opsummering af de forrige. Fin-tuning af energi/ chakrasystemet, opløsning af evt nye blokader.

  Det Anne kan og gør, er at forbinde dig til dit åndelige og højere selv. For mig skete der det, at der blev skraldet lag af mit tilslørede sind, så min bevidsthed og det indre udsyn blev mere klart og skarpt. Men når der skraldes noget af, kommer det undertrykte til overfladen. Derfor var 4. behandling ret vigtig for mig for at opretholde et fin-tunet og kalibreret energisystem. For mig var og er forløbet en markant forøgelse af livskvaliteten, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin i min åndelige og spirituelle udvikling og praksis. Anne er en fantastisk og effektiv healer, terapeut og spirituel vejleder.

  AF HJERTET TAK❤️”

  Deltager på personligt udviklingsforløb