Personlige sessioner og forløb med spirituel vejledning og healing

Spirituel vejledning og healing der hjælper dig med at åbne op for din egen indre essens, indsigt, blidhed og indre ro


Gennem healing, min klarfølelse, kanalisering, samtale, clairvoyant og spirituel vejledning hjælper jeg dig med at bringe større balance, ro og kærlighed ind i dit liv. Jeg hjælper dig til, at finde ind til dig, til din indre essens. 


Vi går i dybden med din healing og udviklingsproces

Når du starter på din udviklingsrejse hos mig, støtter jeg dig i din udvikling og rejse ind i dig selv.

Der skabes et rum, hvor der kommer healing til lige præcis det, der er vigtigt for dig. Energien støtter dig i din udvikling og healingsproces, så du trygt kan åbne op og give dig hen til de indsigter og den kærlige energi, der opstår.

Jeg arbejder som kanal for healende, blide og kærlige universelle energier, der har til formål, at åbne op for din vej og give dig et stærkt og kærligt udgangspunkt. 

Spirituel vejledning og healing

Jeg tilbyder enkelte sessioner samt to længere forløb.

Når du indgår i længere forløb, vil der imellem sessionerne være mulighed for at integrere den healing, aspekter og indsigter, der dukker op under hver session. Hver gang vi mødes, vil der være rum til at heale og åbne op for flere lag i dig. 

Dine sessioner foregår ved, at vi sidder over for hinanden, hvor vi taler om dig og dine ønsker, særlige temaer og evt. udfordringer. Energien udfolder sig stille og roligt under sessionen, og jeg bruger min klarfølelse og clairvoyante evner samt kanalisering til at åbne for healing og indsigt i dig og dit liv.  

Jeg fortæller dig ikke, hvad du skal gøre specifikt, og jeg spå ikke om fremtiden. Jeg hjælper dig med at skabe det bedste udgangspunkt for dig og din udvikling, så du kan skabe det liv, som er det rigtige for dig.

Alle dine sessioner optages, så du kan arbejde videre med dem selv.

Inden vi mødes første gang, sender jeg nogle indledende spørgsmål, der er med til at sætte din proces i gang. Dette er uanset, om du har en enkelt session eller deltager på et forløb. 

Når du indgår i et forløb, sender jeg også refleksions spørgsmål, inden vi mødes til vores afsluttende session, som er med til at runde forløbet af. Dette er kun, hvis du deltager på et længere forløb.

Priser for sessioner og forløb

Spirituel vejledning og healing:

En personlig session

Til dig, der har brug for mere klarhed og healing

1.000 kr.

• Indledende spørgsmål, der sætter din proces igang

• 1 session á 60 min.

• Vi mødes fysisk eller online på Zoom

• Din session optages, så du kan arbejde videre med lydfilen derhjemme

Det udviklende forløb

Til dig, der ønsker dyb healing og vejledning

3.300 kr.

• Indledende spørgsmål, der sætter din proces igang

• 3 sessioner á 60 min. (Vi mødes fysisk eller online på Zoom)

• Refleksions spørgsmål inden vi mødes til din sidste session, der er med til at runde dit forløb af

• Afsluttende session á 30 min., hvor vi afrunder forløbet og lader det lande i dig (Vi mødes online på Zoom)

• Dine sessioner optages, så du kan arbejde videre med lydfilen derhjemme

Det særligt dybdegående forløb

Til dig, der ønsker at gå særligt i dybden med din udvikling

4.800 kr.

• Indledende spørgsmål, der sætter din proces igang 

• 5 sessioner á 60 min. (Vi mødes fysisk eller online på Zoom)

• Refleksions spørgsmål inden vi mødes til din sidste session, der er med til at runde dit forløb af

• Afsluttende session á 30 min., hvor vi afrunder forløbet og lader det lande i dig (Vi mødes online på Zoom)

• Dine sessioner optages, så du kan arbejde videre med lydfilen derhjemme

Jeg glæder mig til at tage på en udviklende rejse med dig.

Kærligst
Anne

Udtalelser fra klienter og deltagere på forløb:

 

Markant forøgelse af livskvalitet, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin

“Jeg har haft fire healinger og energibalanceringer hos Anne og det har været helt fantastisk og udviklende. Gik med en følelse af konstant at være ved siden af mig selv, ude af synk om man vil. Kunne ikke komme ordentligt i kontakt med mig selv.

Ved 1. behandling rettede Anne mit chakra system på plads og fik opløst en del blokader. Der kom bare flow igennem. Det var en markant forskel. Jeg var tung og drænet da jeg kom og tog derfra med en følelse af lethed, glæde og en ægte følelse af at min livsenergi buldrede gennem mig. Det var virkelig fedt.

2. og 3. behandling var fin-tuning af mit energi/ chakrasystem, opløsning af flere blokader samt guidet meditation, rådgivning og undervisning i opretholdelse af chakra-meditations-praksis samt samtale og vejledning om min generelle tilstand i krop,ånd og sind.

4. behandling lå ca 3mdr efter de første 3 som dengang kun var adskildt med 2-3 uger mellemrum. Denne behandling var en opsummering af de forrige. Fin-tuning af energi/ chakrasystemet, opløsning af evt nye blokader.

Det Anne kan og gør, er at forbinde dig til dit åndelige og højere selv. For mig skete der det, at der blev skraldet lag af mit tilslørede sind, så min bevidsthed og det indre udsyn blev mere klart og skarpt. Men når der skraldes noget af, kommer det undertrykte til overfladen. Derfor var 4. behandling ret vigtig for mig for at opretholde et fin-tunet og kalibreret energisystem. For mig var og er forløbet en markant forøgelse af livskvaliteten, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin i min åndelige og spirituelle udvikling og praksis. Anne er en fantastisk og effektiv healer, terapeut og spirituel vejleder.”

  • Raasmus Morten - Deltager på personligt udviklingsforløb 

Anne er min foretrukne healer og spirituelle guide

“I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på. Ikke fordi jeg fik klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.

Jeg har fået støttende og uddybende samtale, der afdækker, hvad jeg havde brug for at få healet her og nu. Intuitiv og clairvoyant hjælp til at få overblikket over, hvad jeg skal arbejde på og med. Mulighed for at få afklaret vigtige spørgsmål. Kanaliseret formidling, der giver mig healing, aktivering og viden, jeg kan bruge. Healing der giver mig en god følelse af balance i krop og bevidsthed.”

  • Desirée - Deltager på personligt udviklingsforløb 

 Jeg stod i mit livs største krise

“Jeg tog kontakt til Anne, da jeg stod i mit livs største krise. Et svært parforholdsbrud som virkelig ramte hårdt på alle fronter. Jeg manglede tillid og sindsro – og tro på at noget godt ville ske for mig.

Samtaler med Anne samt healing hjalp mig til at slippe destruktive tanker. Jeg fik vejledning fra englene, og det gav så god mening. Wow hvor vildt! Stille og roligt fandt jeg fred med processen. Og mere og mere tillid er blevet skabt.

Jeg glæder mig hver gang til et besøg hos Anne, og det hun kan.”

  • Riff - Deltager på personligt udviklingsforløb
At være herre i eget hus

“Anne havde dårligt sagt til mig, at nu gik hun i gang med indtuning/healing, inden jeg mærkede et meget rent, klart og energetisk ekspanderet energifelt omkring mig, det var meget direkte og hurtigt, følte det gik helt ind i knoglerne og helt ud i mit eget energifelt.

Jeg følte mig helt rolig og klar i min bevidsthed og tanker, fik spontane indsigter og følte at alt var såre godt.

I de næste ca 4 døgn oplevede jeg, at jeg have svært ved at falde i søvn, og følte jeg sov let. Der var stor drømmeaktivitet, dels udrensninger af gamle måske fortrængte områder i mit liv og også indsigter om, at leve mit liv ud fra bevidste valg, at jeg var "herre i eget hus".

Oplevede efterfølgende at være i situationer, hvor jeg enten kunne opleve at blive såret eller på anden måde blive udfordret i min hverdag, at da var jeg ikke ligeglad, men alligevel følte jeg, at jeg stod mere fast i mit eget fundament og ligesom kunne lade det gamle glide af og forbi mig. Og stadig finde ind i kernen og stå med den - at alt stadig var såre godt, at " være herre i eget hus".”

  • Berit - Personlig session
Helt særlig healing

Jeg har prøvet meget healing i mit liv. Men det her, det var virkelig noget særligt.

  • Shanaya - Personlig session