Kære dig,

Jeg er på barsel lige nu, og afholder derfor ikke sessioner.

Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev nederst på siden. Her vil jeg holde dig opdateret om, hvornår jeg igen starter op.  

Ønsker dig en dejlig dag.

Kærligst Anne


Personlige sessioner og forløb 

Spirituel vejledning og healing der hjælper dig med at åbne op for din egen indre visdom, balance og forbindelse

Gennem healing, min klarfølelse, kanalisering, samtale, clairvoyant og spirituel vejledning hjælper jeg dig med at bringe større balance, ro og kærlighed ind i dit liv. Jeg hjælper dig til personlig udvikling og transformation.

 

 

PERSONLIGE SESSIONER ER TIL DIG DER ØNSKER...

Dyb kontakt til dig selv

At gå på opdagelse i dig selv og udvide din bevidsthed og kontakten til hele dig.

Healing og balance

At komme i balance, få indre ro og åbne op for mere kærlighed i dit liv.

At leve et helhjertet liv 

At styrke din forbindelse til dig, din omverden, din sjæl og åndelighed. 


Vi går i dybden med din healing og udviklingsproces

Når du starter på din udviklingsrejse hos mig, støtter jeg dig i din udvikling og åndelige rejse ind i dig selv.

Der skabes et rum, hvor der kommer healing til dine mange lag, der hjælper til transformation. Energifeltet støtter dig i din udvikling og healingsproces, så du trygt kan åbne op og give dig hen til de indsigter og den kærlige energi, der opstår.

Jeg arbejder som kanal for stærke universelle energier, der har til formål at åbne op for din spiritualitet og indsigter i dig, dit liv og din sjæl. Energien hjælper med at heale de lag i dig, der er brug for, så du får mulighed for, at leve helhjertet og integrere de mange skønne aspekter, der findes i dig.

Feltet hjælper med at heale, transformere og integrere lige præcis det, der er vigtigst for din udvikling og livsvej.

 

Spirituel vejledning og healing

Jeg tilbyder enkelte sessioner samt forløb to længere forløb.

Når du indgår i længere forløb, vil der imellem sessionerne være mulighed for at integrere den healing, aspekter og indsigter, der dukker op under hver session. Hver gang vi mødes, vil der være rum til at heale samt transformere og åbne op for flere lag i dig. 

Under hver session, arbejder vi med at skabe balance i hele dit system. Så du får et godt og sundt grundlag for at åbne op til dine dybe lag. Du modtager healing ind i hele din krop, sind og energisystem. Der åbnes her for en dybere kontakt til dig selv, dit hjerte og din åndelighed. Har du temaer / problematikker, der er behov for at se på, går vi ind i det her.

Vi arbejder med, at kontakten til dit højere selv, sjæl og åndelighed i højere grad vil være til rådighed for dig, som en naturlig del af dit liv – og vi arbejder med, hvordan forbindelsen udvikles og styrkes.

Healingen og vejledningen åbner for muligheden til, at integrere disse sider og aspekter i dit liv, så du kan forbinde dig med din sjæl, spiritualitet og åndelige forbindelser/energier. Formålet er at integrere forbindelsen i dig, så du får mulighed for, at finde de indsigter og den kærlighed, du har brug for inde i dig. En udvidet forståelse, bevidsthed og forbindelse til dig og verden / universet omkring dig.

Jeg fortæller dig ikke, hvad du skal gøre specifikt, og jeg spå ikke om fremtiden. Jeg hjælper dig med at skabe det bedste udgangspunkt for dig og din udvikling, så du kan skabe det liv, som er det rigtige for dig.

 

Se her hvilke forholdsregler jeg tager ift. Corona


Opdaterede priser er på vej

Jeg glæder mig til at tage på en udviklende rejse med dig.

Kærligst
Anne

Anne Brøndum

“Jeg har haft fire healinger og energibalanceringer hos Anne og det har været helt fantastisk og udviklende. Gik med en følelse af konstant at være ved siden af mig selv, ude af synk om man vil. Kunne ikke komme ordentligt i kontakt med mig selv.

Ved 1. behandling rettede Anne mit chakra system på plads og fik opløst en del blokader. Der kom bare flow igennem. Det var en markant forskel. Jeg var tung og drænet da jeg kom og tog derfra med en følelse af lethed, glæde og en ægte følelse af at min livsenergi buldrede gennem mig. Det var virkelig fedt.

2. og 3. behandling var fin-tuning af mit energi/ chakrasystem, opløsning af flere blokader samt guidet meditation, rådgivning og undervisning i opretholdelse af chakra-meditations-praksis samt samtale og vejledning om min generelle tilstand i krop,ånd og sind.

4. behandling lå ca 3mdr efter de første 3 som dengang kun var adskildt med 2-3 uger mellemrum. Denne behandling var en opsummering af de forrige. Fin-tuning af energi/ chakrasystemet, opløsning af evt nye blokader.

Det Anne kan og gør, er at forbinde dig til dit åndelige og højere selv. For mig skete der det, at der blev skraldet lag af mit tilslørede sind, så min bevidsthed og det indre udsyn blev mere klart og skarpt. Men når der skraldes noget af, kommer det undertrykte til overfladen. Derfor var 4. behandling ret vigtig for mig for at opretholde et fin-tunet og kalibreret energisystem. For mig var og er forløbet en markant forøgelse af livskvaliteten, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin i min åndelige og spirituelle udvikling og praksis. Anne er en fantastisk og effektiv healer, terapeut og spirituel vejleder.”

Deltager på personligt udviklingsforløb

Anne Brøndum

“I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på. Ikke fordi jeg fik klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.

Jeg har fået støttende og uddybende samtale, der afdækker, hvad jeg havde brug for at få healet her og nu. Intuitiv og clairvoyant hjælp til at få overblikket over, hvad jeg skal arbejde på og med. Mulighed for at få afklaret vigtige spørgsmål. Kanaliseret formidling, der giver mig healing, aktivering og viden, jeg kan bruge. Healing der giver mig en god følelse af balance i krop og bevidsthed.”

Deltager på personligt udviklingsforløb

Anne Brøndum

“Jeg tog kontakt til Anne, da jeg stod i mit livs største krise. Et svært parforholdsbrud som virkelig ramte hårdt på alle fronter.

Jeg manglede tillid og sindsro – og tro på at noget godt ville ske for mig.

Samtaler med Anne samt healing hjalp mig til at slippe destruktive tanker. Jeg fik vejledning fra englene, og det gav så god mening. Wow hvor vildt!

Stille og roligt fandt jeg fred med processen. Og mere og mere tillid er blevet skabt.

Jeg glæder mig hver gang til et besøg hos Anne, og det hun kan.”

Deltager på personligt udviklingsforløb

Anne Brøndum

“Anne havde dårligt sagt til mig, at nu gik hun i gang med indtuning/healing, inden jeg mærkede et meget rent, klart og energetisk ekspanderet energifelt omkring mig, det var meget direkte og hurtigt, følte det gik helt ind i knoglerne og helt ud i mit eget energifelt.

Jeg følte mig helt rolig og klar i min bevidsthed og tanker, fik spontane indsigter og følte at alt var såre godt.

I de næste ca 4 døgn oplevede jeg, at jeg have svært ved at falde i søvn, og følte jeg sov let. Der var stor drømmeaktivitet, dels udrensninger af gamle måske fortrængte områder i mit liv og også indsigter om, at leve mit liv ud fra bevidste valg, at jeg var "herre i eget hus".

Oplevede efterfølgende at være i situationer, hvor jeg enten kunne opleve at blive såret eller på anden måde blive udfordret i min hverdag, at da var jeg ikke ligeglad, men alligevel følte jeg, at jeg stod mere fast i mit eget fundament og ligesom kunne lade det gamle glide af og forbi mig. Og stadig finde ind i kernen og stå med den - at alt stadig var såre godt, at " være herre i eget hus".”

Personlig session