Find kærligheden og visdommen i dig

Healing, clairvoyant rådgivning & kanalisering

 

Om energifeltet

Healing, clairvoyant rådgivning & kanalisering

Gennem healing, clairvoyant rådgivning og kanalisering kan du få hjælp til at bringe balance, nye energier og kærlighed ind i dit liv.

I samarbejde med dine åndelige hjælpere og engle samt ærkeenglene og opstegne mestre, hjælper jeg med at åbne op for de smukke energier og balancere dem i dig. Så du kan leve mere helhjertet og have dybere kontakt med dig selv.

Jeg arbejder med at aktivere og balancere dine 12 hovedchakra; din jordstjerne, rod, hara, navle, solar plexus, hjerte, hals, tredje øje, krone, kausal, sjælestjerne og din stjerneport.

Når dine chakra aktiveres og balanceres, får du endnu bedre jordforbindelse, kontakt til andre mennesker fra hjerte til hjerte samt forbindelse til dit højere selv, din sjæl, en højere bevidsthed og universet.

Gennem healing hjælper jeg dig med at aktivere dit hjerte og dit lyslegeme. Når du åbner dit hjerte og lader kærlighed og lys strømme igennem, så vil du opleve en healing af alle lag i dig og dit liv.

Der kan sidde traumer, sorg, negative oplevelse og overbevisninger i dit energilegeme, som kan påvirke dig på forskellige planer. Her går healingen ind og løsner og heler, så du kan stå i dit eget lys, med din egen smukke vibration.

Sessionen tilpasses dig

Da en stor del af sessionen er kanaliseret, kan mange forskellige energier træde ind i feltet og hjælpe med healingen. Og når du, med dine unikke energier, træder ind i energifeltet, vil lige præcis det, du har brug for være til stede og hjælpe under healingen.

Det energifelt jeg formidler er utroligt kærlighedsfyldt, og går ind og hjælper lige præcis, hvor du har brug for det. Energien arbejder med at aktivere lys og kærlighed i dig, så du kan opleve verden, dig selv og dine omgivelser med hjertekontakt.

Forbindelse til dig, din sjæl & åndelige hjælpere

Under behandlingerne kan vi, ud fra de behov, der opstår, både tage udgangspunkt i emner som lige nu fylder i dig samt de ord og billeder, der kommer gennem clairvoyancen. Uanset, så kommer vi ind og arbejder energetisk i dig. I samarbejde med dine åndelige hjælpere og skytsengel, får du indsigter i dig selv. Vi taler sammen om dine oplevelser undervejs. Healingen går igang så snart du træder ind i energifeltet. Alt det vi taler om og går ind i vil modtage healing, så det der er brug for kan transformeres i dig. 

Det er en udviklende og healende proces, vi går ind i sammen. Under dine sessions arbejder jeg med at komme i dybden med at balancere din krop, sind og sjæl. Vi arbejder med at skabe kontakt til dit hjerte, dine chakra og din spiritualitet.

Helt praktisk

Nogen gange vil et længere forløb være rigtig godt, hvis du ønsker at gå ind i en dybdegående udviklingsproces, der kan transformere flere lag i dig.

Jeg laver både behandlinger til voksne samt børn og unge – sessionen tilpasses den enkelte.

Du kan booke tider i mit bookingsystem herunder.

 

Jeg glæder mig til at tage på en sjælelig rejse med dig.

Hjertelig hilsen

Anne

 

Obs: Når du booker tid, kan du vælge at oplyse dine betalingsoplysninger, så betaling for dine sessioner sker automatisk på dagen for sessionen, ellers kan du betale med MobilePay på dagen. Det er muligt at aflyse din tid 2 dage før sessionen. Alle priser er inkl. moms.
*Vær opmærksom på at klippekort betales med det samme i bookingsystemet og er bindende.

Da jeg netop er blevet momsregistreret, har jeg valgt at slå “halv skade”, derfor er priserne steget fra midt juli 2019.

Åbn op for kærligheden i dit liv

gennem healing, clairvoyant rådgivning & kanalisering

Hjertets vibration

Jeg hjælper dig med at åbne dit hjerte og mærke den kærlighed og universelle inspiration, der findes inden i dig. Min praksis er en kombination af mine erfaringer, englenes budskaber og den visdom og kærlighed, der altid er omkring os.

Tag på en sjælelig rejse

Tilmeld dig mit nyhedsbrev herunder, og få tilsendt inspiration, spirituelle og kærlighedfulde tekster, videoer og andre opdateringer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev | modtag spirituel & kærlig inspiration & opdateringer

* indicates required

Klik her:

top