fbpx

Mit ønske er at hjælpe dig med at åbne op for kærlighed, balance og forbundethed

Mit navn er Anne Brøndum, jeg er healer, spirituel vejleder og kanal. Jeg er født meget sensitiv, og min sensitivitet har været med til at udvikle mig spirituelt og psykisk og vejledt mig i en åndelig og bevidst retning. Det har åbnet op for en fantastisk verden, med spirituelle evner, som jeg kan bruge til at hjælpe andre.

I mit arbejde har jeg fokus på, hvordan det jordiske, universet, psyken og sjælen hører sammen. For at være i balance, er der behov for at alle disse sidder af dig spiller sammen harmonisk.

Den energi jeg formidler er meget kærlighedsfuld og healende. Den går ind og skaber balance og åbner op for og etablerer forbindelse til dig, din sjæl, den spirituelle verden og dine åndelige guider.

Gennem healing, vejledning og budskaber hjælper jeg dig til at opnå større indsigt i dig selv og verden omkring dig.

Når energierne i dig heales, kan du nemmere og mere kærligt åbne dit hjerte, din bevidsthed og øge dine vibrationer.

Min rejse

Da jeg var barn, havde jeg en stærk kontakt til det åndelige og især mine åndelige hjælpere og skytsengel. Mine sensorer stod vidt åbent og tog imod de mange indtryk omkring mig, både på menneskeligt og åndeligt plan.

Dengang forstod jeg ikke de forskellige lag i mine oplevelser, og jeg kunne blive meget overvældet af de mange energier, jeg oplevede. Når jeg mærkede negative energier, gik det ind i mig og påvirkede hele mit system. Og fordi jeg ikke forstod det, gav det mig en følelse af dyb kedafdethed, ensomhed og at være låst fast.

Så da jeg var omkring 4 år, lukkede jeg ned for kontakten. Både til det åndelige, mig selv og dem omkring mig. Og det medførte, at jeg lidt mistede følelsen med den, jeg er.

Hele mit liv har jeg været meget sensitiv og har mærket alle energier omkring mig. Mærket alles følelser og har ikke kunne skelne dem fra mine egne. I mange år efter jeg lukkede ned, følte jeg adskilthed fra både mig selv, andre og det åndelige. Disse følelser af adskilthed gjorde, at jeg lukkede mit hjerte.

Min egen udvikling

Da jeg var omkring 20 år, begyndte jeg at åbne min bevidsthed gennem meditation og spirituelle bøger om engle og det psykospirituellle menneske. Et helt nyt univers dukkede op i mit liv, hvor kærligheden er nøglen til at heale. Med denne åbning begyndte jeg at forstå mig selv og andre på et nyt plan.

I denne periode har jeg fået en masse dejlig healing og vejledning, der har hjulpet mig meget. Det har hjulpet mig med at åbne op for nye perspektiver af og indsigter i mig selv, verden og universet omkring mig. Sideløbende har jeg trænet og styrket mine egne evner som spirituel vejleder, healer og kanal.

Jeg har lært at samarbejde med min sensitivitet. Og både min sensitivitet og klarfølelse hjælper mig med at mærke ind i, hvad der har brug for at blive healet i andre mennesker.

Den udviklings rejse jeg har været på, har hjulpet mig til at skabe kontakt til mig selv igen. Den har hjulpet mig med at styrke min kontakt til mine omgivelser, mine åndelige hjælpere og skytsengel samt ærkeenglene og universets kærlighed.

Gennem min kontakt til det åndelige og de erfaringer jeg har fået, både da jeg lukkede ned og efterfølgende åbnede op igen, kan jeg hjælpe dig med at åbne dit hjerte og skabe dyb kontakt til dig selv, dine relationer og det åndelige. Åbne for kærligheden og dine gaver på jorden. Og heale de lag af dig, der kan hjælpe dig til at leve helhjertet.

Mit arbejde

Jeg har arbejdet med det spirituelle og healende arbejde og udvikling, siden jeg var omkring 20. Og i 2018 etablerede jeg mig som selvstændig, hvor jeg arbejder med healing, spirituel og intuitiv vejledning samt kanalisering og clairvoyance både i 1:1 sessioner, i udviklingsforløb, meditationer, i grupper og kurser.

Det jeg brænder for er at hjælpe dig med at åbne op for din spiritualitet, og finde frem til en indre kærlighed, balance, ro, selvværd og forbundethed, der kan hjælpe med at leve livet helhjertet.

Jeg glæder mig til at tage på en smuk indre rejse med dig.

Kærligst Anne

Bliv medlem af Rum for kærlighed og spiritualitet – helt gratis

💗 Bliv medlem af online klubben Rum for kærlighed og spiritualitet

💗 Få meditative healinger på video og lydfil

💗 Som hjælper for mere kærlighed, nærvær og balance

💗 Medlemstilbud og inspirationsmails

💗 Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få gratis medlemsskab

Navn:
E-mail:

top