Om Anne Brøndum

Mit ønske er at hjælpe dig med at heale og åbne op for et sjæleligt liv med dyb bevidsthed, nærvær og kærlighed 


Jeg er healer, spirituel vejleder og kanal.

Hele mit liv har jeg været meget sensitiv med en stærk klarfølelse, og har i en tidlig alder fået at vide, at jeg har healende evner. Min sensitivitet har været med til at udvikle mig spirituelt og psykisk og vejledt mig i en åndelig og spirituelt bevidst retning. Det har åbnet op for en fantastisk verden, med spirituelle evner, som jeg kan bruge til at hjælpe andre.

Min sjælsmission er, at hjælpe andre mennesker med at heale og åbne op for deres bevidsthed om, hvad de indebærer. 

I mit arbejde har jeg fokus på, hvordan det jordiske, universet, psyken og sjælen hører sammen. For at være i balance, er der behov for at alle disse sidder af dig spiller sammen harmonisk.

Den energi jeg formidler er meget kraftfuld, kærlig og healende. Den går ind, skaber balance og åbner op for forbindelsen til dig, din sjæl, den spirituelle verden og dine åndelige guider.

Gennem healing, vejledning og budskaber hjælper jeg dig til at opnå større indsigt i dig selv og verden omkring dig.

Min egen metode

Jeg har udviklet min egen særlige metode, der kombinerer kanaliseret healing, kanaliserede budskaber, min klarfølelse med clairvoyant og intuitiv vejledning. Det er med vejledning og i samarbejde med det åndelige, at jeg udvikler og arbejder med mine evner.

Det jeg formidler er kærlig hjælp til selvhjælp, for det der åbnes op for, det skal integreres og arbejdes med efterfølgende. 

Når energierne i dig heales, kan du nemmere og mere kærligt åbne dit hjerte, din bevidsthed og leve et gladere og mere nærværende liv.

Uddannelser og forløb jeg har taget

Healing, kanalisering og clairvoyance hos Jan Kepny

Psykospirituel vejleder hos Deva Akademiet

Personligt uddannelsesforløb hos Merethe Bonnesen


Mit arbejde som healer og spirituel vejleder

Jeg har arbejdet med det spirituelle og healende arbejde og udvikling, siden jeg var omkring 20. Og i 2018 etablerede jeg mig som selvstændig, hvor jeg arbejder med healing, spirituel og intuitiv vejledning samt kanalisering og clairvoyant rådgivning både gennem personlige sessioner og forløb, fjernhealing samt udviklingsforløb for grupper.


Min vision og det jeg brænder for

Min vision er at støtte, guide og hjælpe dig, der er klar til udvikling, med at få sjælen og det åndelige ned i kroppen og ind i livet.

At åbne for dit hjerter, kærligheden til dig selv, til livet og ligeledes få mere kærlighed ind i livet.

At åbne for og styrke forbindelsen til den indre visdom og bevidstheden omkring det, at være et spirituelt og sjæleligt menneske, samtidig med at livet leves med nærvær og begge ben solidt plantet i jorden.

At du kan leve og opleve dit liv ud fra din sande indre essens. 

Jeg glæder mig til at tage på en smuk indre rejse med dig. Du kan kontakte og finde mig her.

Kærligst
Anne"Jeg oplever, at Anne bringer de nyeste vibrationer og kærlighedstilstande ind, og at udviklingsarbejde/personlig vækst transformeres meget hurtigere end det har været muligt tidligere.”

  • Berit - Personlig session 

Skriv til mig her

Hvis du har spørgsmål til spirituel vejledning og healing, gruppeforløb eller har du andet på hjerte, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Tak for din besked, jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt ♡