Om Anne Brøndum

Mit ønske er at hjælpe dig med at heale og åbne op for et liv med dyb bevidsthed, nærvær og kærlighed 


Jeg er healer, spirituel vejleder og kanal.

Hele mit liv har jeg været meget sensitiv med en stærk klarfølelse, og har i en tidlig alder fået at vide, at jeg har healende evner. Min sensitivitet har været med til at udvikle mig spirituelt og psykisk og vejledt mig i en åndelig og spirituelt bevidst retning. Det har åbnet op for en fantastisk verden, med spirituelle evner, som jeg kan bruge til at hjælpe andre.

Min sjælsmission er, at hjælpe andre mennesker med at heale og åbne op for deres bevidsthed om, hvad de indebærer. 

I mit arbejde har jeg fokus på, hvordan det jordiske, universet, psyken og sjælen hører sammen. For at være i balance, er der behov for at alle disse sidder af dig spiller sammen harmonisk.

Den energi jeg formidler er meget kraftfuld, kærlig og healende. Den går ind, skaber balance og åbner op for forbindelsen til dig, din sjæl, den spirituelle verden og dine åndelige guider.

Gennem healing, vejledning og budskaber hjælper jeg dig til at opnå større indsigt i dig selv og verden omkring dig.

Jeg har udviklet min egen særlige metode, der kombinerer kanaliseret healing, kanaliserede budskaber, min klarfølelse med clairvoyant og intuitiv vejledning. Det er med vejledning og i samarbejde med det åndelige, at jeg udvikler og arbejder med mine evner.

Det jeg formidler er kærlig hjælp til selvhjælp, for det der åbnes op for, det skal integreres og arbejdes med efterfølgende. 

Når energierne i dig heales, kan du nemmere og mere kærligt åbne dit hjerte, din bevidsthed og leve et gladere og mere nærværende liv.

 

Uddannelser og forløb jeg har taget

Healing, kanalisering og clairvoyance hos Jan Kepny

Psykospirituel vejleder hos Deva Akademiet

Personligt uddannelsesforløb hos Merethe Bonnesen

 

Mit arbejde som healer og spirituel vejleder

Jeg har arbejdet med det spirituelle og healende arbejde og udvikling, siden jeg var omkring 20. Og i 2018 etablerede jeg mig som selvstændig, hvor jeg arbejder med healing, spirituel og intuitiv vejledning samt kanalisering og clairvoyant rådgivning både gennem personlige sessioner og forløb, fjernhealing, onlinekurser/meditationer samt udviklingsforløb for grupper.

Det jeg brænder for er, at hjælpe dig med at åbne op for din spiritualitet, og finde frem til en indre kærlighed, balance, nærvær, selvværd og dyb forbindelse, der kan hjælpe med at leve livet helhjertet.

Jeg glæder mig til at tage på en smuk indre rejse med dig.

Kærligst
Anne

Anne Brøndum

“Jeg har haft fire healinger og energibalanceringer hos Anne og det har været helt fantastisk og udviklende. Gik med en følelse af konstant at være ved siden af mig selv, ude af synk om man vil. Kunne ikke komme ordentligt i kontakt med mig selv.

Ved 1. behandling rettede Anne mit chakra system på plads og fik opløst en del blokader. Der kom bare flow igennem. Det var en markant forskel. Jeg var tung og drænet da jeg kom og tog derfra med en følelse af lethed, glæde og en ægte følelse af at min livsenergi buldrede gennem mig. Det var virkelig fedt.

2. og 3. behandling var fin-tuning af mit energi/ chakrasystem, opløsning af flere blokader samt guidet meditation, rådgivning og undervisning i opretholdelse af chakra-meditations-praksis samt samtale og vejledning om min generelle tilstand i krop,ånd og sind.

4. behandling lå ca 3mdr efter de første 3 som dengang kun var adskildt med 2-3 uger mellemrum. Denne behandling var en opsummering af de forrige. Fin-tuning af energi/ chakrasystemet, opløsning af evt nye blokader.

Det Anne kan og gør, er at forbinde dig til dit åndelige og højere selv. For mig skete der det, at der blev skraldet lag af mit tilslørede sind, så min bevidsthed og det indre udsyn blev mere klart og skarpt. Men når der skraldes noget af, kommer det undertrykte til overfladen. Derfor var 4. behandling ret vigtig for mig for at opretholde et fin-tunet og kalibreret energisystem. For mig var og er forløbet en markant forøgelse af livskvaliteten, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin i min åndelige og spirituelle udvikling og praksis. Anne er en fantastisk og effektiv healer, terapeut og spirituel vejleder.”

Deltager på personligt udviklingsforløb

Anne Brøndum

“I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på. Ikke fordi jeg fik klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.

Jeg har fået støttende og uddybende samtale, der afdækker, hvad jeg havde brug for at få healet her og nu. Intuitiv og clairvoyant hjælp til at få overblikket over, hvad jeg skal arbejde på og med. Mulighed for at få afklaret vigtige spørgsmål. Kanaliseret formidling, der giver mig healing, aktivering og viden, jeg kan bruge. Healing der giver mig en god følelse af balance i krop og bevidsthed.”

Deltager på personligt udviklingsforløb

Anne Brøndum

“Jeg tog kontakt til Anne, da jeg stod i mit livs største krise. Et svært parforholdsbrud som virkelig ramte hårdt på alle fronter.

Jeg manglede tillid og sindsro – og tro på at noget godt ville ske for mig.

Samtaler med Anne samt healing hjalp mig til at slippe destruktive tanker. Jeg fik vejledning fra englene, og det gav så god mening. Wow hvor vildt!

Stille og roligt fandt jeg fred med processen. Og mere og mere tillid er blevet skabt.

Jeg glæder mig hver gang til et besøg hos Anne, og det hun kan.”

Deltager på personligt udviklingsforløb

Anne Brøndum

“Jeg kan varmt anbefale Anne Brøndum. Om det er fysiske symptomer, følelsesmæssige udfordringer eller mere energetiske sansninger der søges belyst, bragt til klarhed og helet; formår Anne meget hurtigt at tune sig ind på dette, og udover viden, bringes også de energier ind som kan bistå en evt healing og dermed integration.

Denne healing og integration begynder allerede under den indledende samtale. De specielle kosmiske tilknytninger som hver enkelt har tilknyttet kommer frem under sessionerne og muliggør at personen selv kan arbejde videre med kommunikationen.

Jeg oplever, at Anne bringer de nyeste vibrationer og kærlighedstilstande ind i mødet med sine klienter, og at udviklingsarbejde/personlig vækst transformeres meget hurtigere end det har været muligt tidligere. ”

Personlig session