Om Anne Brøndum

Mit ønske er at hjælpe dig med at heale og finde ind i dig selv - ind til nærvær, indre ro, glæde og kærlighed i dit liv


Jeg er healer, spirituel vejleder og kanal.

Hele mit liv har jeg været modtagelig for, og mærket energier meget kraftigt. Og som barn fik jeg at vide, at jeg har healende evner. Dengang var det meget abstrakt for mig, men det åbnede alligevel noget i mig, som senere har været med til at forandre mit liv.

Siden jeg var omkring 20, har jeg derfor arbejdet med at forstå, arbejde med og formidle energierne. Både for min egen skyld, så min sensitivitet nu er blevet en styrke, og i lige så høj grad, så jeg kan hjælpe andre i deres udvikling - med at heale og finde en dybere indsigt, forståelse og kærlighed i sig selv og livet.

Min sensitivitet har været med til at udvikle mig spirituelt og psykisk og vejledt mig i en åndelig og spirituelt bevidst retning. Det har åbnet op for en fantastisk verden, med spirituelle evner, som jeg kan bruge til at hjælpe andre.

Min sjælsmission er, at hjælpe andre mennesker med at heale og åbne op for deres bevidsthed om, hvad de indebærer. 

Den energi jeg formidler er kraftfuld, kærlig og healende. Den går ind, skaber et rum, hvor du kan heale, få klarhed og indsigt, samt åbne for forbindelsen til hele dig.


Min egen metode

Jeg har udviklet min egen særlige metode, der kombinerer kanaliseret healing, kanaliserede budskaber, min klarfølelse med clairvoyant og intuitiv vejledning. Det er med vejledning og i samarbejde med det åndelige, at jeg udvikler og arbejder med mine evner.

Det jeg formidler er kærlig hjælp til selvhjælp, for det der åbnes op for, det skal integreres og arbejdes med efterfølgende. 

Når energierne i dig heales, kan du nemmere og mere kærligt åbne dit hjerte, din bevidsthed og leve et gladere og mere nærværende liv.

Uddannelser og forløb jeg har taget

Healing, kanalisering og clairvoyance hos Jan Kepny

Psykospirituel vejleder hos Deva Akademiet

Personligt uddannelsesforløb hos Merethe Bonnesen


Anden uddannelse og erfaring

Brand Designer fra KEA

Marketing brancheerfaring gennem 10 år


Mit arbejde som healer og spirituel vejleder

Jeg har arbejdet med det spirituelle og healende arbejde og udvikling, siden jeg var omkring 20. Og i 2018 etablerede jeg mig som selvstændig, hvor jeg arbejder med healing, spirituel og intuitiv vejledning samt kanalisering og clairvoyant rådgivning både gennem personlige sessioner og forløb, healing for par samt udviklingsforløb for grupper.


Min vision og det jeg brænder for

Min vision er at støtte, guide og hjælpe dig, der er klar til udvikling, med at få sjælen og det åndelige ned i kroppen og ind i livet.

At åbne for dit hjerte, kærligheden til dig selv, til livet og ligeledes få mere kærlighed ind i livet.

At åbne for og styrke forbindelsen til den indre visdom og bevidstheden omkring det, at være et spirituelt og sjæleligt menneske, samtidig med at livet leves med nærvær og begge ben solidt plantet på jorden.

At du kan leve og opleve dit liv ud fra din sande indre essens. 

Jeg glæder mig til at tage på en smuk indre rejse med dig. Du kan kontakte og finde mig her.

Kærligst
Anne"Det Anne kan og gør, er at forbinde dig til dit åndelige og højere selv. For mig var og er forløbet en markant forøgelse af livskvaliteten, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin i min åndelige og spirituelle udvikling og praksis. Anne er en fantastisk og effektiv healer, terapeut og spirituel vejleder.”

  • Raasmus Morten - Deltager på personligt udviklingsforløb
Skriv til mig her

Hvis du har spørgsmål til spirituel vejledning og healing, healing for par, gruppeforløb eller har du andet på hjerte, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Tak for din besked, jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt ♡