OM ANNE BRØNDUM

 

Mit ønske er at hjælpe dig med at heale og åbne op for kærlighed, balance og forbundethed 

Jeg er healer, spirituel vejleder og kanal. Jeg er født meget sensitiv, og min sensitivitet har været med til at udvikle mig spirituelt og psykisk og vejledt mig i en åndelig og spirituelt bevidst retning. Det har åbnet op for en fantastisk verden, med spirituelle evner, som jeg kan bruge til at hjælpe andre.

I mit arbejde har jeg fokus på, hvordan det jordiske, universet, psyken og sjælen hører sammen. For at være i balance, er der behov for at alle disse sidder af dig spiller sammen harmonisk.

Den energi jeg formidler er meget kærlighedsfuld og healende. Den går ind, skaber balance og åbner op for forbindelsen til dig, din sjæl, den spirituelle verden og dine åndelige guider.

Gennem healing, vejledning og budskaber hjælper jeg dig til at opnå større indsigt i dig selv og verden omkring dig.

Det er kærlig hjælp til selvhjælp, for det der åbnes op for, det skal integreres og arbejdes med efterfølgende. 

Når energierne i dig heales, kan du nemmere og mere kærligt åbne dit hjerte, din bevidsthed og øge dine vibrationer.

 

Min spirituelle rejse til selvkærlighed og healing

Da jeg var barn, havde jeg en stærk kontakt til det åndelige og især mine åndelige hjælpere og skytsengel. Mine sensorer stod vidt åbent og tog imod de mange indtryk omkring mig, både på menneskeligt og åndeligt plan.

Dengang forstod jeg ikke de forskellige lag i mine oplevelser, og jeg kunne blive meget overvældet af de mange energier, jeg oplevede. Når jeg mærkede negative energier, gik det ind i mig og påvirkede hele mit system. Og fordi jeg ikke forstod det, gav det mig en følelse af dyb kedafdethed, ensomhed og at være låst fast.

Så da jeg var omkring 4 år, lukkede jeg ned for kontakten. Både til det åndelige, mig selv og dem omkring mig. Og det medførte, at jeg lidt mistede følelsen med den, jeg er.

Hele mit liv har jeg været meget sensitiv og har mærket alle energier omkring mig. Mærket alles følelser og har ikke kunne skelne dem fra mine egne. I mange år efter jeg lukkede ned, følte jeg adskilthed fra både mig selv, andre og det åndelige. Disse følelser af adskilthed gjorde, at jeg lukkede mit hjerte.

 

Min egen udvikling og hvordan det har påvirket mit liv at leve et spirituelt liv

Da jeg var omkring 20 år, begyndte jeg at åbne min bevidsthed gennem meditation og spirituelle bøger om engle og det psykospirituelle menneske. Et helt nyt univers dukkede op i mit liv, hvor kærligheden er nøglen til at heale. Med denne åbning begyndte jeg at forstå mig selv og andre på et nyt plan.

I denne periode har jeg fået en masse dejlig healing og vejledning, der har hjulpet mig meget. Det har hjulpet mig med at åbne op for nye perspektiver af og indsigter i mig selv, verden og universet omkring mig. Sideløbende har jeg trænet og styrket mine egne evner som spirituel vejleder, healer og kanal.

Jeg har lært at samarbejde med min sensitivitet. Og både min sensitivitet og klarfølelse hjælper mig med at mærke ind i, hvad der har brug for healing i andre mennesker.

Den udviklingsrejse jeg har været på, har hjulpet mig til at skabe kontakt til mig selv igen. Den har hjulpet mig med at styrke min kontakt til mine omgivelser, mine åndelige hjælpere og skytsengel samt ærkeenglene og universets kærlighed.

Gennem min kontakt til det åndelige og de erfaringer jeg har fået, både da jeg lukkede ned og efterfølgende åbnede op igen, kan jeg hjælpe dig med at åbne dit hjerte og skabe dyb kontakt til dig selv, dine relationer og det åndelige. Åbne for kærligheden og dine gaver på jorden. Heale de lag af dig, der kan hjælpe dig til at leve helhjertet.

Jeg ser dig, som du er. Med kærlighed og skyggesider. Jeg ser dine facetter og lag. Hvor du er energimæssigt, og hvad du kan gøre for, at udvikle sig mod dit højere potentiale. Jeg møder dig, hvor du er, og mærker og ser, hvad du indeholder.

 

Uddannelser og forløb jeg har taget

Healing, kanalisering og clairvoyance hos Jan Kepny

Psykospirituel vejleder hos Deva Akademiet

Personligt uddannelsesforløb hos Merethe Bonnesen

 

Mit arbejde som healer og hvordan jeg bruger mine erfaringer og den udvikling jeg har været igennem

Jeg har arbejdet med det spirituelle og healende arbejde og udvikling, siden jeg var omkring 20. Og i 2018 etablerede jeg mig som selvstændig, hvor jeg arbejder med healing, spirituel og intuitiv vejledning samt kanalisering og clairvoyant rådgivning både i 1:1 sessioner, fjernhealing, udviklingsforløb, onlinekurser/meditationer, i grupper og kurser.

Det jeg brænder for er at hjælpe dig med at åbne op for din spiritualitet, og finde frem til en indre kærlighed, balance, ro, selvværd og forbundethed, der kan hjælpe med at leve livet helhjertet.

Jeg glæder mig til at tage på en smuk indre rejse med dig.

Kærlighed og lys
Anne

 • Anne Brøndum

  “Jeg tog kontakt til Anne, da jeg stod i mit livs største krise. Et svært parforholdsbrud som virkelig ramte hårdt på alle fronter.

  Jeg manglede tillid og sindsro – og tro på at noget godt ville ske for mig.

  Samtaler med Anne samt healing hjalp mig til at slippe destruktive tanker. Jeg fik vejledning fra englene, og det gav så god mening. Wow hvor vildt!

  Stille og roligt fandt jeg fred med processen. Og mere og mere tillid er blevet skabt.

  Jeg glæder mig hver gang til et besøg hos Anne, og det hun kan.”

  Deltager på personligt udviklingsforløb

 • Anne Brøndum

  “I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på.

  Ikke fordi hendes spirituel vejledning har givet klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.”

  Deltager på personligt udviklingsforløb

 • Anne Brøndum

  “Det åndelige kan godt være lidt flyvsk, og man kan prøve at rationalisere. Men når det bliver så fysisk som under din healing, så er det jo bare, nårh ja selvfølgelig er det der.

  Mit hoved brændte helt og jeg kunne mærke varmen overalt, når du lagde hænderne. Og jeg kunne også mærke helt fysisk, da ærkeenglen Michael stod foran mig. Det var virkelig dejligt.”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Jeg var til clairvoyance og healing hos Anne, og det var en rigtig dejlig oplevelse, der rørte mig meget. Clairvoyancen føltes meget personlig, og der blev kastet lys på nogle sider af mig selv, som jeg ikke havde været i kontakt med længe. Jeg blev meget rørt under seancen, men Annes meget rolige og kærlige energi hjalp mig med at være med de følelser og fornemmelser, der opstod.

  Jeg gik derfra med en behagelig og rolig fornemmelse i kroppen, og en følelse af at være kommet “hjem” til mig selv igen.

  Jeg kan varmt anbefale Annes healing og clairvoyance til alle, som ønsker hjælp til at se sig selv i et klarere lys, og komme i kontakt med det, der er vigtigt for dem.”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Det er behageligt at komme på besøg hos Anne. Jeg fik clairvoyance og healing og følte mig bedre tilpas og godt vejledt, da vi var færdige med sessionen.”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Vil gerne dele med dig, at energifeltet og din evne til at gøre mig modtagelig har arbejdet virkelig dybt i mig, beyond words.

  Din måde at lytte ind og formidle direkte det du ser og mærker er meget troværdig. Energien i det du formidler kommer tydeligt frem. Det jeg oplever er meget kærligt og omfavnende, behageligt at være i.

  Det er fantastisk, hvor præcis din clairvoyance for mig er.

  Du mærker præcist, hvad jeg står i for tiden, nærmest ordret flere gange i forhold til mit indre arbejde.

  Det at du kan se lidt længere ud i tiden giver håb og mere tillid til processen.

  Mange tak <3”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Af hjertet tak. Jeg mærker en dejlig ro efter vores seance.

  Jeg fik en ny indsigt med mig, idet jeg fik et glimt/følelse af, hvad jeg rummer inderst inde. En vild oplevelse af fysisk at mærke mit hjertes varme energi, samt roen som din healing efterfølgende gav.

  Så tusind tak for en utrolig positiv oplevelse.”

  1:1 session