Nymåneenergier 05/02/19

Skønne dig

Nymånen i går har sat sine spor på dagens energi og energierne de kommende dage.

Energier der omhandler at give slip på det, du ikke trives i og istedet se fremad mod dine drømme og visioner.

Jeg vågnede meget tidligt i morges og kunne med det samme mærke, at der bare er drøn på energierne. Og mine tanker var fyldt med fremtidsvisioner.

Energien er lidt flyvsk

Dagen i dag kan føles lidt flyvsk, fordi du hurtigt kan komme op i det mentale felt, hvor tankerne flyver afsted.

Du kan hurtigt komme op i dit mentale felt.

Du kan have et ønske om at fare fremad mod dit mål, fordi du har et brændende ønske om forandring. Især nu hvor du begynder at se dine visioner og livsbane klart og tydeligt. Og det trækker i dig at få det udfoldet – gerne hurtigst muligt.

Men stop op, mærk din krop og hav begge fødder plantet solidt på jorden. For det er lige nu, at dit liv udfolder sig, ikke i fremtiden. Så vær nærværende og god mod dig selv i processen.

Det er godt at have visioner for fremtiden, følge hjertet og livets flow. Men for at komme bedst fremad, må du være i nuet og stole på, at universet guider dig i den rigtige retning.

Læn dig lidt tilbage, mærk dit åndedræt og din egen energi. Forandringerne sker, når du giver energierne og flowet plads, der hvor du er i dag.

Du er allerede på din livsbane. Og du udfolder alle dine visioner i harmoni med din sjæl, når du er til stede og har jordforbindelse og hjerteforbindelse.

Lyt til universets guidance

Det er, når du mærker den indre ro, at du kan høre den guidance universet og englene har til dig. Det er, når du stilner dit sind og lader tankerne falde til ro, at du kan tage de skridt, der er bedst for dig netop nu.

Livet udfolder sig nu, og det er værd at være fuldt ud tilstede, mens det sker.

Husk, at du er fantastisk, som du er – netop nu. Og når du følger hjertet og lader universet guide dig, så åbnes din vej for dig.

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at styrke forbindelsen til din sjæl og din spiritualitet, så du kan finde frem til dine potentialer på jorden.  Læs mere her.  

Jeg ønsker dig nogle dejlige dage med masser af transformerende energi i luften.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top