Månedens energier | Marts 2019

Skønne dig

Så er marts måned gået i gang, og energien er ved at skifte til mere lys og lethed.

Transformation, håb, hurtighed, livsvej og livsmod er nøgleordene for marts. Så det lover jo godt.

Det føles nærmest som om, der er magi i luften, og alt kan ske. Vi får mere energi og gåpåmod, og det er jo skønt, når foråret er lige om hjørnet. Ja, det føles jo nærmest som om, foråret allerede er her. Så jeg mærker forårskuller rundt omkring, og alle søger ud mod lyset og alt det nye. Energierne gør, at det føles som om tiden flyver afsted, og at vi bevæger os hurtigere fremad mod lysere tider.

Det er jo fantastisk! Husk blot at være tilstede i nuet, så du ikke går glip af alt det skønne, der er ved at udfolde sig omkring dig. Smil til dem du møder på din vej, det smitter og skaber glæde. Og der er meget at glæde sig over i denne nye tid, vi går i møde. Så forsøg at nyde det i fulde drag.

Mørket kommer op til overfladen

At energierne skifter, er ikke ensbetydende med at alt bare bliver nemt fra nu af. Svære følelser og oplevelser kan opstå, men fundamentet for indre ro og kærlighed er stærkere. Især efter det store oprydningsarbejde de fleste har arbejdet med de sidste 1-2 år. Det er som om, det bliver nemmere at finde ind til kærligheden i svære situationer. Mange mennesker oplever og vil komme til at opleve, at kærligheden får mere plads end egoet. Egoet kan dog kæmpe imod en gang imellem, men der er gjort mere plads til, at kærligheden får lov til at råde. Altså, den dybe form for kærlighed, der skaber fred og kontakt mellem mennesker.

Vi kommer dybere og dybere ind til kernen af os selv, derfor bliver din livsvej mere tydelig for dig.  

Når vi skaber plads til kærligheden, så kommer mørket op til overfladen for at blive healet. Så i det arbejde du laver med dig selv og med at åbne op for mere kærlighed i dit liv, der kan du måske føle at sorg, angst og frygt dukker op fra gemmerne. Det er helt naturligt – alt kommer op for at blive healet. Alt vi arbejder med, bliver der sat fokus på, så vi igen bliver bevidste om alt, vi rummer. Det arbejde du har været igennem indtil nu har været så givende, der er blevet sluppet en masse, og på den måde vil du mærke at kærligheden trænger igennem og får lov at fylde mere og mere i dig og dit liv.

Vi kommer dybere og dybere ind til kernen af os selv, derfor vil din livsvej blive mere tydelig for dig. Hvad er det du brænder for, og hvordan kan du udleve det i overensstemmelse med det højeste gode for dig og dine omgivelser?

Dette kommer mere i spil i denne tid, fordi vi virkelig begynder at få klarhed og indblik i, hvem vi er inderst inde. Derinde hvor det er hjertet, der viser vejen. Små skønne åbenbaringer kan komme til dig, tag dem ind i hjertet og bed om at de integreres i dig, så du kan udfolde de indsigter, du får i dit liv.

Hold dit hjerte åbent og tag imod

Når først du er blevet bevidst om, hvad der virkelig er godt for dig, og du retter din opmærksomhed mod det, så hjælper universet dig med at skabe de forandringer i dit liv, der er brug for. Hav tillid til at universet støtter dig og send dine kærlige intentioner afsted. Så vil du opleve at de ting, der er gode for dig, bliver sendt din vej. Hold dit hjerte åbent og tag imod.

Vi er i gang med en global opvågning her på jorden, og det er smukt at være en del af. Jordens energifrekvens øges, og det samme gør vores energi og bevidsthed som mennesker. Der er dog stadig mange, der ikke har taget del i dette. Og det kan gøre, at den måde vi hver især som individer ser på verden, kan virke meget forskelligt og splittet. Alle gør dette arbejde i hver sit tempo, så det bedste du kan gøre for at hjælpe til denne øgede bevidsthed, er at sende kærlighed ud. Forsøg ikke at dømme, se istedet på dem omkring dig med kærlige øjne og send positiv energi ud til dine omgivelser. Det spreder sig ud i bølger.

Udviklingen tager fart

Perioden med de her nye høje energier, der øger vores bevidsthed, har som sagt været i gang nogle år, men i år kommer vi til at mærke, at udviklingen virkelig tager fart. Det er meget spændende at følge med i denne udvikling og se, hvordan kærlighed strømmer ned på jorden. Fordi der nu er plads, og fordi vi er klar til at modtage den.

Grundstenene i vores tilværelse og i vores liv vil fremtidigt være baseret på kærlighed.

Denne øgede bevidsthed fører os til stærkere sjælskontakt. Vi får en stærkere fornemmelse for vores indre kerne, og den unikhed vi hver især bringer med os. Hvem er du helt dybest inde? Denne stærke sjælskontakt får du, fordi sjælen bedre kan trænge igennem til din bevidsthed nu og fremover. Grundstenene i vores tilværelse og i vores liv vil fremtidigt være baseret på kærlighed. Vi har en del vej endnu, men det kommer mere og mere frem og viser sig i klare og længerevarende glimt.

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at styrke forbindelsen til din sjæl og din spiritualitet, så du kan stå stærkt og lyse.  Læs mere her.  

Jeg ønsker dig en fantastisk marts måned.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top