Månedens energier | Maj 2019

Maj 2019 | kærlighed, balance, flow og optimisme

Efter flere måneder, hvor vi virkelig har været nede i dybderne, så falder tingene i større grad på plads her i maj måned. Vi har mærketind i og set på vores skyggesider, vores længsler og vores sjæls kalden. Det har været intensive måneder fra januar til nu, en masse ting i vores liv, har været oppe at vende. Så det er kærkomment med denne balance, som måneden tilbyder os.

Vi har fået healet så meget i os de sidste måneder. Det er en fantastisk udvikling vi gennemgår, men de her helingsprocesser du går igennem i disse år kan være udfordrende og hårde. Fordi du virkelig får alt det, du er klar til at slippe op til overfladen. Vi fik endnu et stort dyk ned i vores frygt og gamle udaterede mønstre her i påskedagene, fordi kærlighedsindstrømningen var så kraftig. Mørket skulle op i lyset, fordi der skulle gøres plads til kærlighed i stedet.

Vi omdanner frygt til kærlighed

De her kærlighedsindstrømninger er så stærke for tiden, fordi vi på jorden er klar til at tage imod dem. Vores bevidsthed øges hele tiden og vores strukturer både fysisk og mentalt omdannes indeni os, så vi bliver mere modtagelige for de energier, der kommer fra universet omkring os.

Der skal omstilling til, fordi det er så uvant, og fordi vi får adgang til en større indre visdom og kærlighedsfølelse

Der bliver gjort plads til sjælen, når vi slipper karma og frygt. Så hvis du mærker, at noget nyt er ved at ske i dig og omkring dig, og det både føles rart og lidt overvældende, så kan det være din sjæl, der er ved at finde sig til rette i din krop. Der skal omstilling til, fordi det er så uvant, og fordi vi får adgang til en større indre visdom og kærlighedsfølelse, som vi nu skal vænne os til. En dybere form for kærlighedsfølelse, end hvad vi har været vant til – kærlighed både til os selv og andre.

Det er som om, der har en været en form for tåge over os her i starten af året. En masse indre forvirring og tvivl. Det har handlet om, at mærke efter og få det hele op at vende. Virkelig mærket ind i, hvad der er af størst vigtighed for dig.

Tvivlen kan hjælpe til at belyse

De bekymringer og den tvivl, du måske har oplevet det sidste lange stykke tid, har hjulpet dig til at få set grundigt på det, der er vigtigt for dig. Det har givet dig rig mulighed for at gå grundigt igennem alle de tanker, drømme og impulser, der er kommet til dig. Det har hjulpet med at belyse, hvad der virkelig betyder noget for dig. 

Det er tid til at slippe bekymringerne og tvivlen og i stedet handle og lade tingene udfolde sig.

Tvivl er ikke altid en hæmsko, den kan også dukke op, fordi noget virkelig vigtigt har brug for at blive belyst. Derfor er der brug for at mærke godt efter i dit indre, så du kan sortere skidt fra kanel og få de bedste resultater deraf.

Når tvivlen har været tilstede, og du så har fået mærket efter, hvilken retning du skal i, så er det tid til at slippe bekymringerne og tvivlen og i stedet handle og lade tingene udfolde sig. For så er grundlagt for noget godt jo også lagt, når du bevæger dig ud i livet med fornyet energi og indsigt.

Kærligheden manifesteres

Efter et grundigt og dybt indre arbejde siden januar, så er der nu plads til optimisme og mere ro her i maj.

Her til morgen kunne jeg mærke, at energierne havde skiftet. Der var en ro, der bredte sig. En ro, der giver plads til mere kærlighed og glæde. Glæde over livet og taknemmelighed over at have gennemgået de her udfordrende processer. Fordi det har medført, at kærlighedsenergierne nu faktisk er ved at være manifesteret i mig. Når jeg mærker de her ændringer, så ved jeg, at mine medmennesker også på energetisk plan vil opleve en forandring. Nogle mærker det med det samme. Andre vil mærke ind i det senere eller løbende. Og andre igen vil måske ikke en gang bemærke, at der er nogen forandringer. Uanset, så er alt helt okay, og ligesom det skal være. Alle mærker energierne forskelligt.

En større klarhed er til stede i denne måned. Og vi ser nu meget tydeligere, hvad det egentlig er, vi gerne vil. Hvad vores sjælsformål er. Hvor vi er på vej hen.

Hvad mærker du, at din sjæl vil guide dig imod? Hvad længes dit hjerte efter? Hvad gør dig glad? Hvad drømmer du om? Er du klar til at lytte og agere ud fra det, du bliver guidet mod?

Mærk efter og lyt til dit hjerte. 

Det er nu tid til, at der kommer mere ro på tankemylderet og på dit system – og at tingene flyder nemmere. Jo mere i kontakt du er kommet med dit hjerte og sjæl, jo nemmere falder tingene på plads og flyder. Stol på det du mærker, når du kan mærke, at det stemmer fra et kærligt sted.

Maj er fuld af nye muligheder

Det er en måned, hvor du kan blive mødt af mange nye muligheder. Og når tingene flyder nemmere, som de gør nu, så kan man hurtigt lade sig rive med af det, der kommer ens vej. Det er skønt med muligheder, men husk at mærke efter, hvilke muligheder, der er værd at gribe. At gribe dem alle kan være stressende. Så tag en dyb vejrtrækning, hold din jordforbindelse, og lad dig så føre af dit hjerte og din sjæls visdom.

Jeg glæder mig til, at denne måned udfolder sig. Og til at se, hvad den byder på af muligheder. Når mulighederne dukker op, så mærker jeg mit hjerte og skaber kontakt til min sjæl. Her finder jeg altid svarene på, hvad der er bedst for mig. Og så følger jeg de budskaber og flow, der kommer.

Dit hjerte og din sjæl er tilstede i dig, for at guide dig mod dit livsformål og kærlighed.

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at styrke forbindelsen til din sjæl og din spiritualitet, så du kan stå stærkt og lyse.  Læs mere her.  

Jeg ønsker dig en måned med indre ro, balance, kærlighed og flow

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top