Månedens energier | Februar 2019

Kæreste dig

Det er fredag og en ny måned starter. Det jeg mærker i luften er glædes bobler med februars lidt lettere energier, der helt automatisk løfter humøret. 

Januar har været en måned med frigivelse af gamle mønstre og overbevisninger. Et arbejde der er fortsat med de karmaforløsnings-energier, vi især var påvirkede af i 2018. Nu frigives de bare i meget højere tempo.

Energierne i januar har både været udfordrende og opløftende, fordi de højfrekvente energier har banket på og løftet os op fra de tungere energier, vi oplevede i 2018. 

Februar løfter os op

Februar bringer en kærlig energi med sig. Hvor der i højere grad kommer fokus på at give dig selv kærlighed og omsorg, fordi du er dig og helt fantastisk. Se dig selv som et lysende åndeligt væsen, der samtidig har begge ben på jorden og følger hjertet.

Snart rodfæstes alt det nye.

Der er en masse skuen fremad. Vi ser på, hvad denne nye tid byder på af skønne høje energier, for dig, i dit liv og dine omgivelser. Og du begynder at blive mere klar over, hvad din livsvej her på jorden er. Hvad der harmonerer med dit indre, dit lys.

Der er stadig en masse brikker, der er ved at falde på plads, så lyt ind i dit hjerte og vær tålmodig. Alt udfolder sig, når det og du er klar til det. Det vigtige er at have hjertet med, følge hjertets guidance.

Følg livets og sjælens flow

Vi har brugt så meget energi sidste år på at se tilbage og løsrive os fra gammel karma og de ting, der har holdt os tilbage. Nu kan vi endelig se tingene mere klart og bevæge os fremad – følge livets og sjælens kærlige flow.

Vi løsriver os og giver slip på alt det, der har holdt os tilbage.

Her i februar kan vi bedre mærke og se os selv, som den vi er i dag. Og du begynder at få mere kontakt med dit fulde skønne potentiale, det lige præcis du bringer med dig til jorden.

Det bliver nemmere at få kontakt til, fordi du i denne tid har mulighed for større forbindelse til dit højere selv og din sjæl. Du er unik og fyldt med kærlighed og visdom, og samtidig er du en del af helheden, jorden og universet. 

Forbindelsen til sjælen styrkes

Det er dog først om 1-2 måneder, vi for alvor begynder at få rodfæstet det nye. Så her i februar kan der komme masser af tanker og følelser omkring de ting, du virkelig går og drømmer om. Din sjæl kommer mere frem og viser dig vejen. Så tag imod alle de input og visioner, der kommer til dig denne måned og de kommende måneder.

Snart rodfæstes alt det nye.

Og så er det i marts og april, det begynder at tage virkelig form og manifestere sig i dit liv.

Jeg kan selv mærke, hvordan ideer og mine visioner for fremtiden pibler frem i mig. Jeg forsøger at give plads, skrive ned, mærke efter. Og så have tålmodighed og sørge for kontakt til jorden og mit hjerte. Jeg ved, at det, der kommer frem, kommer dybt fra mit indre, og når det er klar, slår det rødder og vokser op i fuldt flor.

Jeg håber du får en smuk og inspireret måned, som hjælper dig med at manifestere kærligheden til dig selv og på den måde blomstre med din indre skønhed og dit fantastiske potentiale. 

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at styrke forbindelsen til din sjæl og din spiritualitet, så du kan stå stærkt og lyse.  Læs mere her.  

Jeg ønsker dig en dejlig og spændende måned med masser af kærlighed og selvomsorg.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top