fbpx

Karma og forløsning

Karma på jorden bliver forløst

Jorden har været påvirket af utroligt meget karma. Men tiden er inde til at slippe gammel karma både for dig selv, i dine relationer og på globalt plan.

2018 har for mig været året, hvor der har været meget fokus på at slippe gammel karma, og se mine omgivelser med friske, klare og kærlige øjne.

Til tider har det været hårdt, fordi gammel karma, overbevisninger og mønstre har fyldt meget i den måde, jeg selv og andre ser verden.

Der er dele af sindet, der ikke bryder sig om forandring. Det føles utrygt at bevæge sig ud på ny ukendt grund.

Der kan derfor opstå sorg og frustration over at skulle give slip på ting, der har påvirket den måde, du interagerer med omverden på.

Sindet prøver egentlig bare at beskytte dig, så giv det omsorg, det er bare bange, og har brug for at blive hørt og set.

Husk på, at du er klar til forandringen og forvandlingen. Så du kan trygt gå ind i det nye.

Det er så vigtigt at have omsorg og kærlighed til processen, så du kan give de nye energier, det bringer med sig, plads til at manifestere sig.

Jordens energier skifter

Hele jorden skifter energimæssigt og karma forløses. Vi kan opleve at vores omgivelser skifter, og mennesker begynder at være mere selvstændige og frie.

Du kan begynde at se dig selv, dit liv, dine relationer og verden på en ny og mere bevidst måde.

Vi er nu klar til at slippe den gamle karma og sætte os selv fri.

Dette kan både betyde, at du giver slip på alt det, du ikke har brug for længere. Og at du kan give slip på de forhold, som ikke gavner dig, hvor karmaen har spillet en stor rolle i tilknytningen.

Når karma opløses

Når karmaen opløses, kan det betyde, at du ser på dine nærmeste og omverdenen med nye briller. Enten kan det betyde, at du nu er klar til at slippe det, der skal slippes. Det som føles hårdt og drænende.

Eller også kan det betyde, at karmaens slør har dækket over noget smukt og kærligt, som du nu ser helt klart og tydeligt.

Du begynder, at se dig selv, ligesom du er, og dem du elsker, som de er. Netop nu. I dette liv. Med en højere og mere kærlig frekvens. Det er det, vi alle har brug for, at blive set og elsket som vi er, netop nu.

Ikke gennem illusioner eller et ønske om forandring og med gamle smudsede briller, der hører til i fortiden (måske fra liv langt tilbage).

Vi kan se hinanden i et nyt lys, hvor alt kommer op til overfladen for at blive elsket. Så giv slip på det, der ikke gavner dig og stemmer fra kærlighed. Og sig goddag til klarhed og ren kærlighed, der vibrerer fra hjertet

Karmaens forløsning for forhold

Hvis det længe har føltes trægt og hårdt, i nogle af dine relationer, og det er karmaen, der har holdt jer sammen. Så vil denne karmaforløsning, der foregår gøre, at forholdet ikke har eksistensgrundlag længere. Det kan være, I har mødt hinanden i dette liv for at gøre op med noget gammelt imellem jer.

Hvis I nu i dette liv virkelig elsker hinanden, og karmaen har været læring og nødvendige udfordringer i jeres udvikling sammen, så vil denne karmaforløsning slippe. Og I kan nu se hinanden, som I er i dette liv – i kærlighed. Hvor det handler om at acceptere hinanden og elske hinanden med det, der er nu.

Vi begynder at se hinanden og elske hinanden ligesom vi nu er.

Vi er alle forskellige. Heldigvis. Så det handler om at anerkende og respektere hinanden, din partner som denne nu er. Og elske alle dele.

Det kan være udfordrende, men en øvelse i virkeligt at være med den du er sammen med. Og se denne med et klart syn og uden at dømme hinanden.

Det er en fantastisk udvikling  den kan til tider føles hård og udfordrende. Men den bringer kærlighed og klarhed med sig.

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at give slip på gamle bindinger og overbevisninger, så du kan bringe mere klarhed og kærlighed ind i dit liv. Læs mere om healingen her.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top