fbpx

1:1 Session

Gennem healing, min klarfølelse, clairvoyance og spirituel vejledning hjælper jeg dig med at bringe større balance, ro og kærlighed ind i dit liv.

1:1 session er til dig

Der savner nærvær og kærlighed.

Og til dig, der føler dig ude af balance. Og ønsker at finde din balance i livet.

Dig der ved du og livet indeholder meget mere.

Til dig der ønsker at passe på dig selv og som gerne vil leve helhjertet.

Til dig der er klar til forvandling.

Dig der gerne vil ind til din indre kerne og lære dig selv at kende på et dybt sjæleligt plan.

Om sessionen

I samarbejde med dine åndelige hjælpere og engle samt ærkeenglene og opstegne mestre, hjælper jeg med at åbne op for de smukke energier og balancere dem i dig. Så du kan leve mere helhjertet og have dybere kontakt med dig selv.

Jeg arbejder med at aktivere og balancere dine 12 hovedchakra; din jordstjerne, rod, hara, navle, solar plexus, hjerte, hals, tredje øje, krone, kausal, sjælestjerne og din stjerneport.

Når dine chakra aktiveres og balanceres, får du endnu bedre jordforbindelse, kontakt til andre mennesker fra hjerte til hjerte samt forbindelse til dit højere selv, din sjæl, en højere bevidsthed og universet.

Gennem healing hjælper jeg dig med at aktivere dit hjerte og dit lyslegeme. Når du åbner dit hjerte og lader kærlighed og lys strømme igennem, så vil du opleve en healing af alle lag i dig og dit liv. En forbundethed til dig og verden omkring dig.

Der kan sidde traumer, sorg, negative oplevelse og overbevisninger i dit energilegeme, som kan påvirke dig på forskellige planer. Her går healingen ind og løsner og heler, så du kan stå i dit eget lys, med din egen smukke vibration.

Det tilpasses dig

Da en stor del af sessionen er kanaliseret, kan mange forskellige energier træde ind i feltet og hjælpe med healingen. Og når du, med dine unikke energier, træder ind i energifeltet, vil lige præcis det, du har brug for være til stede og hjælpe under healingen.

Det energifelt jeg formidler er utroligt kærlighedsfyldt, og går ind og hjælper lige præcis, hvor du har brug for det. Energien arbejder med at aktivere lys og kærlighed i dig, så du kan opleve verden, dig selv og dine omgivelser med hjertekontakt.

Forbindelse til dig, din sjæl og åndelige hjælpere

Under sessionerne tager vi både udgangspunkt i dine ønsker/udfordringer samt det der kommer frem undervejs af budskaber og indsigter. I samarbejde med dine åndelige hjælpere og skytsengel, får du indsigter i dig selv. Vi taler sammen om dine oplevelser undervejs. Healingen går igang så snart du træder ind i energifeltet. Alt det vi taler om og går ind i vil modtage healing, så det der er brug for kan transformeres i dig.

Det er en udviklende og healende proces, vi går ind i sammen. Hvord du har mulighed for forvandling. Under dine sessions arbejder jeg med at komme i dybden med at balancere din krop, sind og sjæl. Vi arbejder med at skabe kontakt til dit hjerte, dine chakra og din spiritualitet.

Helt praktisk

1:1 sessioner for voksne koster 800kr. for 1 time.

1:1 sessioner for studerende koster 600kr. for 1 time. (medbring studiekort)

Du kan booke tider ved at klikke på knappen nedenfor.

Jeg glæder mig til at tage på en sjælelig rejse med dig.

Kærligst
Anne

BOOK TID HER

Privatlivspolitik

Udtalelser om oplevelse med 1:1:

Til alle der ønkser at se sig selv i et klarere lys

“Jeg var til Spirituel vejledning og healing hos Anne, og det var en rigtig dejlig oplevelse, der rørte mig meget. Clairvoyancen føltes meget personlig, og der blev kastet lys på nogle sider af mig selv, som jeg ikke havde været i kontakt med længe. Jeg blev meget rørt under seancen, men Annes meget rolige og kærlige energi hjalp mig med at være med de følelser og fornemmelser, der opstod.”

“Jeg anbefaler dette til alle, som ønsker hjælp til at se sig selv i et klarere lys”

“Jeg gik derfra med en behagelig og rolig fornemmelse i kroppen, og en følelse af at være kommet “hjem” til mig selv igen.”

“Jeg kan varmt anbefale Annes healing og clairvoyance til alle, som ønsker hjælp til at se sig selv i et klarere lys, og komme i kontakt med det, der er vigtigt for dem.”

-Siff

Håb og mere tillid

“Vil gerne dele med dig, at energifeltet og din evne til at gøre mig modtagelig har arbejdet virkelig dybt i mig, beond words.”

“Din måde at lytte ind og formidle direkte det du ser og mærker er meget troværdig. Energien i det du formidler kommer tydeligt frem. Det jeg oplever er meget kærligt og omfavnende, behageligt at være i.”

“Det er fantastisk, hvor præcis din clairvoyance for mig er.”

“Du mærker præcist, hvad jeg står i for tiden, nærmest ordret flere gange i forhold til mit indre arbejde.”

“Håb og mere tillid til min proces.”

“Det at du kan se lidt længere ud i tiden giver håb og mere tillid til processen.”

“Mange tak <3”

-Bettina

LÆS OM FLERE OPLEVELSER

top