PERSONLIG HEALENDE SESSION

 

Kære dig,

Jeg er på barsel lige nu, og afholder derfor ikke sessioner.

Du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev nederst på siden. Her vil jeg holde dig opdateret om, hvornår jeg igen starter op.  

Ønsker dig en dejlig dag.

Kærligst Anne

 

 Se her hvilke forholdsregler jeg tager ift. Corona

 Gennem healing og spirituel vejledning hjælper jeg dig til ro, indsigt og balance

Gennem healing, min klarfølelse, clairvoyant og spirituel vejledning hjælper jeg dig med at bringe større balance, ro og kærlighed ind i dit liv. 

 

DETTE ER TIL DIG DER

 • Savner nærvær og kærlighed
 • Vil lære dig selv at kende på et sjæleligt plan
 • Ønsker at finde din balance i livet
 • Ved du og livet indeholder meget mere
 • Ønsker at leve helhjertet
 • Er klar til forvandling
 • Gerne vil ind til din indre kerne
 • Ønsker at skærpe din intuition
 • Ønsker at se dig selv i et klarere lys

 

Dine sessioner hjælper dig med at åbne dit hjerte og få mere kærlighed i dit liv

I samarbejde med universets energier og åndelige vejledere, hjælper jeg med at åbne op for de smukke energier og balancere dem i dig. Så du kan leve mere helhjertet og have dybere kontakt med dig selv.

Gennem healing hjælper jeg dig med at aktivere dit hjerte og dit energisystem. Når du åbner dit hjerte og lader kærlighed og lys strømme igennem, så vil du opleve en healing af alle lag i dig og dit liv. En forbundethed til dig og verden omkring dig.

Der kan sidde traumer, sorg, negative oplevelse og overbevisninger i dit energisystem, som kan påvirke dig på forskellige planer. Her går healingen ind, løsner og heler, så du kan stå i dit eget lys, med din egen smukke vibration. 

 

Du modtager den healing og vejledning der passer til dig

Da en stor del af sessionen er kanaliseret, kan mange forskellige energier træde ind i feltet og hjælpe med healingen. Og når du, med dine unikke energier, træder ind i energifeltet, vil lige præcis det, du har brug for være til stede og hjælpe under healingen.

Det energifelt jeg formidler er utroligt kærlighedsfyldt, det går ind og hjælper lige præcis, hvor du har brug for det. Energien arbejder med at aktivere lys og kærlighed i dig, så du kan opleve verden, dig selv og dine omgivelser med hjertekontakt.

 

Du får hjælp til at åbne din forbindelse til dig, din sjæl og åndelighed

Under sessionerne tager vi både udgangspunkt i dine ønsker/udfordringer, samt det der kommer frem undervejs af budskaber og indsigter. I samarbejde med dine åndelige forbindelser, får du indsigter i dig selv. Vi taler sammen om dine oplevelser undervejs. Healingen går igang så snart, du træder ind i energifeltet. Alt det vi taler om og går ind i vil modtage healing, så det der er brug for kan transformeres i dig.

Det er en udviklende og healende proces, vi går ind i sammen. Hvor du har mulighed for forvandling. Under dine sessions arbejder jeg med at komme i dybden med at balancere din krop, sind og sjæl. Vi arbejder med at skabe kontakt til dit hjerte og din spiritualitet.

Det er kærlighedsfuld hjælp til selvhjælp - det der åbnes for skal integreres og arbejdes med. 

Jeg fortæller dig ikke, hvad du skal gøre specifikt, og jeg spå ikke om fremtiden. Jeg hjælper dig med at skabe det bedste udgangspunkt for dig og din udvikling, så du kan skabe det liv, som er det rigtige for dig.  

 

Helt praktisk om sessionen

Sessioner kan enten være i Rødovre eller online. 

1:1 sessioner for voksne koster 800kr. for 1 time.

1:1 sessioner for studerende koster 600kr. for 1 time. (medbring studiekort)

Send mig en mail, så finder vi en tid. 

Ønsker du at indgå i et mere dybdegående forløb, så se her.

Jeg glæder mig til at tage på en sjælelig rejse med dig.

Kærlighed og kram
Anne

Book din tid til healing og spirituel vejledning her
 • Anne Brøndum

  “Det åndelige kan godt være lidt flyvsk, og man kan prøve at rationalisere. Men når det bliver så fysisk som under din healing, så er det jo bare, nårh ja selvfølgelig er det der.

  Mit hoved brændte helt og jeg kunne mærke varmen overalt, når du lagde hænderne. Og jeg kunne også mærke helt fysisk, da ærkeenglen Michael stod foran mig. Det var virkelig dejligt.”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Jeg var til clairvoyance og healing hos Anne, og det var en rigtig dejlig oplevelse, der rørte mig meget. Clairvoyancen føltes meget personlig, og der blev kastet lys på nogle sider af mig selv, som jeg ikke havde været i kontakt med længe. Jeg blev meget rørt under seancen, men Annes meget rolige og kærlige energi hjalp mig med at være med de følelser og fornemmelser, der opstod.

  Jeg gik derfra med en behagelig og rolig fornemmelse i kroppen, og en følelse af at være kommet “hjem” til mig selv igen.

  Jeg kan varmt anbefale Annes healing og clairvoyance til alle, som ønsker hjælp til at se sig selv i et klarere lys, og komme i kontakt med det, der er vigtigt for dem.”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Det er behageligt at komme på besøg hos Anne. Jeg fik clairvoyance og healing og følte mig bedre tilpas og godt vejledt, da vi var færdige med sessionen.”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Vil gerne dele med dig, at energifeltet og din evne til at gøre mig modtagelig har arbejdet virkelig dybt i mig, beond words.

  Din måde at lytte ind og formidle direkte det du ser og mærker er meget troværdig. Energien i det du formidler kommer tydeligt frem. Det jeg oplever er meget kærligt og omfavnende, behageligt at være i.

  Det er fantastisk, hvor præcis din clairvoyance for mig er.

  Du mærker præcist, hvad jeg står i for tiden, nærmest ordret flere gange i forhold til mit indre arbejde.

  Det at du kan se lidt længere ud i tiden giver håb og mere tillid til processen.

  Mange tak <3”

  1:1 session

 • Anne Brøndum

  “Af hjertet tak. Jeg mærker en dejlig ro efter vores seance.

  Jeg fik en ny indsigt med mig, idet jeg fik et glimt/følelse af, hvad jeg rummer inderst inde. En vild oplevelse af fysisk at mærke mit hjertes varme energi, samt roen som din healing efterfølgende gav.

  Så tusind tak for en utrolig positiv oplevelse.”

  1:1 session