Healing og spirituel vejledning for par

Spirituel vejledning og healing for dig og din partner, hvor vi arbejder med at styrke jeres relation, forbindelse og kærligheden mellem jer 


Gennem healing og spirituel vejledning, støtter og guider jeg par, der ønsker, at styrker deres kærlighedsrelation. Vi arbejder med at heale jeres forbindelse, og hvordan I kan udvikle jer sammen i livet.

Det kan både føles og være sårbart, at give sig hen til kærligheden med et andet menneske, og det er dét, vi sammen går ind i og skaber en større tryghed omkring.


Vi tager udgangspunkt i jeres kærlighedsparforhold

Når du og din partner starter på jeres udviklingsrejse hos mig, støtter jeg jer i jeres udvikling og fælles rejse i livet.

Det er skønt, at udvikle sig hver for sig, men når du lever dit liv tæt sammen med en, du elsker, så er der også behov for at være på rejsen gennem livet sammen. 

Det uanset om jeres parforhold er nyt, og I ønsker en dybere forståelse og støtte til at åbne hjertet helt for hinanden. Eller om I har været sammen med hinanden i mange år, og ønsker at genfinde/styrke gnisten og kærligheden til hinanden.

Vores nære kærlighedsrelationer har stor betydning for vores trivsel, og når vi føler os forbundet og aligned med hinanden, så sker der noget meget smukt.

Der kan være forskellige årsager til, at par søger støtte og hjælp til, at styrke og dykke dybere i deres parforhold. Det kan være frygt for, at åbne hjertet, at blive såret, nogen gange kan det føles som om, at man glider lidt fra hinanden, at der er brug for ny energi, eller at der bare er en stor nysgerrighed på den anden, at der er en lyst til at lærer hinanden at kende på et nyt og dybere plan..

Her kan et forløb med healing og spirituel vejledning hjælpe til nye åbninger, en styrket forbindelse og at åbne hjertet for dybere kærlighed, indsigt og forståelse.

Forløb med spirituel vejledning og healing for par

Jeg tilbyder kun forløb til par, da vi arbejder i en proces sammen, og dette giver det bedste grundlag for arbejdet. 

Der er tre forløb I kan vælge mellem, og vi kan sammen finde ud af, hvilet der passer til jer gennem en afklarende samtale. Send mig en mail, så finder vi en tid mail@annebrondum.dk.

Jeres sessioner foregår ved, at jeg sidder over for jer (enten fysisk eller over Zoom). Her taler vi om jer og jeres ønsker, særlige temaer og evt. udfordringer. Energien udfolder sig stille og roligt under sessionen, og jeg bruger min klarfølelse og clairvoyante evner samt kanalisering til at åbne for healing og indsigt i jer og jeres parforhold.  

Healingen og vejledningen åbner for muligheden til, at I kan få større indsigt i hinanden og jeres forhold, og støtter jer i, at åbne jeres hjerter dybere, så I nemmere kan overgive jer til kærligheden mellem jer.

Jeg fortæller ikke, hvad I skal gøre specifikt, og jeg spå ikke om fremtiden. Jeg guider og støtter jer til, at skabe det bedste udgangspunkt for jer og jeres udvikling, så I kan skabe den kærlighedsrelation, som er den rigtige for jer.

Alle jeres sessioner optages, så I kan arbejde videre med dem selv.

Inden vi mødes første gang, sender jeg nogle indledende spørgsmål, der er med til at sætte jeres proces i gang. 

Og inden vi mødes til vores afsluttende session, sender jeg også refleksions spørgsmål, som er med til at runde forløbet af.

Der er igen krav om Coronapas - læs om tiltag ifm. Covid-19 situationen

Priser for forløb

Spirituel vejledning og healing for par:

En dybere forbindelse

Til jer, der ønsker at gå dybere ind i jeres relation

3.800 kr.

• Indledende spørgsmål, der sætter jeres proces igang

• 3 sessioner á 60 min. (Vi mødes fysisk eller online på Zoom)

• Refleksions spørgsmål inden vi mødes til jeres sidste session, der er med til at runde dit forløb af

• Afsluttende session á 30 min., hvor vi afrunder forløbet og lader det lande i jer (Vi mødes online på Zoom)

• Jeres sessioner optages, så I kan arbejde videre med lydfilen derhjemme

En kærlighedsfuld udviklingsrejse

Til jer, der ønsker, at åbne hjertet og en stærk forbindelse

4.500 kr.

• Indledende spørgsmål, der sætter jeres proces igang

• 4 sessioner á 60 min. (Vi mødes fysisk eller online på Zoom)

• Refleksions spørgsmål inden vi mødes til jeres sidste session, der er med til at runde jeres forløb af

• Afsluttende session á 30 min., hvor vi afrunder forløbet og lader det lande i jer (Vi mødes online på Zoom)

• Jeres sessioner optages, så I kan arbejde videre med lydfilen derhjemme

Det særligt dybdegående forløb

Til jer, der har et særligt behov for at finde ind til hinanden

5.200 kr.

• Indledende spørgsmål, der sætter jeres proces igang

• 5 sessioner á 60 min. (Vi mødes fysisk eller online på Zoom)

• Refleksions spørgsmål inden vi mødes til jeres sidste session, der er med til at runde jeres forløb af

• Afsluttende session á 30 min., hvor vi afrunder forløbet og lader det lande i jer (Vi mødes online på Zoom)

• Jeres sessioner optages, så I kan arbejde videre med lydfilen derhjemme

Jeg glæder mig til at tage på en udviklende rejse med jer.

Kærligst
Anne

Udtalelser fra klienter og deltagere på forløb:

 

Markant forøgelse af livskvalitet, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin

“Jeg har haft fire healinger og energibalanceringer hos Anne og det har været helt fantastisk og udviklende. Gik med en følelse af konstant at være ved siden af mig selv, ude af synk om man vil. Kunne ikke komme ordentligt i kontakt med mig selv.

Ved 1. behandling rettede Anne mit chakra system på plads og fik opløst en del blokader. Der kom bare flow igennem. Det var en markant forskel. Jeg var tung og drænet da jeg kom og tog derfra med en følelse af lethed, glæde og en ægte følelse af at min livsenergi buldrede gennem mig. Det var virkelig fedt.

2. og 3. behandling var fin-tuning af mit energi/ chakrasystem, opløsning af flere blokader samt guidet meditation, rådgivning og undervisning i opretholdelse af chakra-meditations-praksis samt samtale og vejledning om min generelle tilstand i krop,ånd og sind.

4. behandling lå ca 3mdr efter de første 3 som dengang kun var adskildt med 2-3 uger mellemrum. Denne behandling var en opsummering af de forrige. Fin-tuning af energi/ chakrasystemet, opløsning af evt nye blokader.

Det Anne kan og gør, er at forbinde dig til dit åndelige og højere selv. For mig skete der det, at der blev skraldet lag af mit tilslørede sind, så min bevidsthed og det indre udsyn blev mere klart og skarpt. Men når der skraldes noget af, kommer det undertrykte til overfladen. Derfor var 4. behandling ret vigtig for mig for at opretholde et fin-tunet og kalibreret energisystem. For mig var og er forløbet en markant forøgelse af livskvaliteten, selvindsigt og et ekstremt vigtigt trin i min åndelige og spirituelle udvikling og praksis. Anne er en fantastisk og effektiv healer, terapeut og spirituel vejleder.”

  • Raasmus Morten - Deltager på personligt udviklingsforløb 

Anne er min foretrukne healer og spirituelle guide

“I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på. Ikke fordi jeg fik klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.

Jeg har fået støttende og uddybende samtale, der afdækker, hvad jeg havde brug for at få healet her og nu. Intuitiv og clairvoyant hjælp til at få overblikket over, hvad jeg skal arbejde på og med. Mulighed for at få afklaret vigtige spørgsmål. Kanaliseret formidling, der giver mig healing, aktivering og viden, jeg kan bruge. Healing der giver mig en god følelse af balance i krop og bevidsthed.”

  • Desirée - Deltager på personligt udviklingsforløb 

 Jeg stod i mit livs største krise

“Jeg tog kontakt til Anne, da jeg stod i mit livs største krise. Et svært parforholdsbrud som virkelig ramte hårdt på alle fronter. Jeg manglede tillid og sindsro – og tro på at noget godt ville ske for mig.

Samtaler med Anne samt healing hjalp mig til at slippe destruktive tanker. Jeg fik vejledning fra englene, og det gav så god mening. Wow hvor vildt! Stille og roligt fandt jeg fred med processen. Og mere og mere tillid er blevet skabt.

Jeg glæder mig hver gang til et besøg hos Anne, og det hun kan.”

  • Riff - Deltager på personligt udviklingsforløb
At være herre i eget hus

“Anne havde dårligt sagt til mig, at nu gik hun i gang med indtuning/healing, inden jeg mærkede et meget rent, klart og energetisk ekspanderet energifelt omkring mig, det var meget direkte og hurtigt, følte det gik helt ind i knoglerne og helt ud i mit eget energifelt.

Jeg følte mig helt rolig og klar i min bevidsthed og tanker, fik spontane indsigter og følte at alt var såre godt.

I de næste ca 4 døgn oplevede jeg, at jeg have svært ved at falde i søvn, og følte jeg sov let. Der var stor drømmeaktivitet, dels udrensninger af gamle måske fortrængte områder i mit liv og også indsigter om, at leve mit liv ud fra bevidste valg, at jeg var "herre i eget hus".

Oplevede efterfølgende at være i situationer, hvor jeg enten kunne opleve at blive såret eller på anden måde blive udfordret i min hverdag, at da var jeg ikke ligeglad, men alligevel følte jeg, at jeg stod mere fast i mit eget fundament og ligesom kunne lade det gamle glide af og forbi mig. Og stadig finde ind i kernen og stå med den - at alt stadig var såre godt, at " være herre i eget hus".”

  • Berit - Personlig session
Helt særlig healing

Jeg har prøvet meget healing i mit liv. Men det her, det var virkelig noget særligt.

  • Shanaya - Personlig session