Healing, clairvoyance, kanalisering & spirituel rådgivning


Kontakt mig for at høre mere om, hvad en session hos mig indebærer.
Tidsbestilling er via onlinebooking eller i min telefontid alle hverdage 8.00-9.00. Ring på tlf. 22193862. Hvis du ikke kommer igennem, så læg en besked, så vil jeg ringe tilbage til dig.
Hvis du ønsker at blive ringet op, kan du sende dit tlf. nr. i en mail eller sms, så ringer jeg snarest muligt på hverdage 8.00-16-00.
Du finder mig på Frederiksberg på Thorvaldsensvej 3, baghuset. Hvor vi befinder os i rolige omgivelser. Lokalet ligger hos yogastudiet Yogaliving, og når du kommer frem ligger det i baghuset i bagerste hjørne. Der er et skilt over døren, hvor der står behandlinger.
Du kan nemt komme hertil med metro og bus. Det er gratis at parkere de første to timer (husk p-skive).
Kontotoplysninger:
Mobilepay | 840464 
Bankoverførsel: 5321 0000253235
Når du kontakter mig, siger du ja til, at jeg må opbevare dine personoplysninger med det formål at kunne gennemføre bookinger samt levering af serviceydelser til dig. Læs mere under Privatlivspolitik.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hjertelig hilsen
Anne
Det skønne behandlerlokale på Frederiksberg

top