fbpx

Healing for børn og unge

Er dit barn meget følsomt og sensitivt? Oplever dit barn, at blive ked af det og overvældet – uden nogen umiddelbar grund? Eller måske har dit barn oplevelser, følelser og udfordringer, der er svære at forstå og forklare?

Denne session er til børn og unge

Der er følsomme og sensitive.

Børn der er udviklet i deres følelser, men måske ikke forstår følelserne.

Til børn, der kan opleve at være kede af det og ude af balance.

Og til børn, der har brug for at få støtte og vejledning til deres sensitive sider.

Og som har brug for hjælp til at skabe en indre ro og selvtillid i det.

Om sessionen

Mange børn bliver født med et meget sensitivt og udviklet sansesystem  – det kan være overvældende både for barnet og forældre, der måske ikke forstår denne følsomhed.

Jeg er selv født med et sådan system og har derfor stort kendskab til, hvad det bærer med sig. Derfor har jeg et stort ønske om at støtte og hjælpe både børn og forældre til, hvordan man lærer denne sensitivitet at kende og udvikler og balancerer den.

Jeg arbejder som kanal for en meget kærlighedfyldt energi, der har til formål at åbne op for kærlighed, spiritualitet og dyb healing. Energien hjælper med at heale de lag, der er brug for, for at dit barn kan opleve ro, balance og helhed. Feltet hjælper med forståelse og erkendelse af de mange fantastiske sider det også indebærer at være født med et meget udviklet sanseapparat.

Feltet hjælper med at heale, transformere og integrere lige præcis det, der er vigtigst for dit barn

Opbygning

Under denne session vil du som forældre sidde med under healingen, hvor vi også taler om, hvilke udfordringer og smukke sider, der er i spil. Forbindelsen og forståelsen mellem dit barn og dig heales ligeledes, når I er tilstede i feltet sammen.

I visse tilfælde kan det være, at du som forældre venter udenfor, mens sessionen er i gang. Dette er hvis dit barn er lidt ældre, og det giver mening for alle parter.

Sessionen har til formål at hjælpe dig og dit barn til en større forståelse og indsigt i, hvordan I får det bedste ud af det at have et udviklet sansesystem. Ligeledes at der kommer healing og balancering ind i de lag, der har brug for det. Redskaber, indsigter og healing, der kan være til hjælp resten af livet.

Den forbindelse, der skabes under healingen, vil være med til at skabe et stærkt og sundt fundament, der kan hjælpe og støtte dit barns udvikling fremover. Der skabes en udvidet forståelse og forbindelse til det disse sider indebærer.

Det praktiske

Healing og vejledning til børn og unge under 18 år koster 675kr. pr session á 50 min.

Det er muligt at købe et klippekort på 3 sessioner til 1.875kr. (rabat 50kr pr session – kan betales i 3 rater á 625kr.). Find klippekort her.

Hver session bliver optaget. Jeg sender lydfilen til dig, så I kan lytte til den mellem hver session og efterfølgende.

Har du spørgsmål og vil høre mere, så kontakt mig på mail@annebrondum.dk eller tlf 22193862.

Kærligst
Anne

BOOK TID HER

top