Fuldmåneenergier 21/01/19

Kæreste dig

Her til morgen peakede energierne med fuldmånen, total måneformørkelse og blodmåne på en og samme tid.

Det er en hjælp at være bevidst om, hvad der foregår.

Så der har været drøn på energierne hele weekenden og især i nat. Jeg har drømt om den store smukke måne og var meget overvældet, da jeg vågnede i morges, hvor jeg straks mærkede den stærke energiindstrømning.

Så hvis du mærker energierne påvirke dig i dag, så er det en hjælp at være bevidst om, at det der foregår, er en stor åbning i din bevidsthed. Så hav omsorg for dig selv og tillid til, at alt er lige som det skal være.

Dine sårbarheder kommer op til overfladen

Din sårbarhed kan komme i spil i disse dage. Månen påvirker og fremkalder især de feminine aspekter af dig. Din sensitivitet, sårbarhed, intuition, og det er ret fantastisk.

Når sårbarheden dukker op, så kan det hurtigt gå over i frygt og modstand mod det, der er svært i dig. Istedet for at afskærme dig fra omverdenen og lukke i, så vær tilstede i nuet med din sårbarhed.

Disse følelser kommer op til overfladen for at få kærlighed. Fordi det er tid til at give slip på det, du har gemt af vejen, af frygt for, hvordan det vil blive modtaget af omverdenen. Lad det komme op til overfladen og giv det den kærlighed, det har brug for.

Kærlighed giver den større healing, så forsøg at være med det, der dukker op. Alt i dig fortjener kærlighed.

Vær åben overfor det der sker

Jo mere du åbner op energimæssigt og jo mere åbent dit hjerte er, jo nemmere er det at modtage kærlighed. Både fra universet , dine omgivelser og dig selv.

Månens energier hjælper dig med fantastisk transformation.

Selvom det kan være hårdt og udfordrende til tider, så forvent at kærligheden strømmer dig i møde. Og den hjælper dig med den healing og transformation, der er igang både inde i dig og på globalt plan lige nu. En transformation som disse månerenergier virkelig har igangsat disse dage.

Det er en fantastisk start på dette spændende nye år, hvor vi virkelig arbejder med at elske os selv og hinanden. Et arbejde i forhold til at stå stærkt i dit eget lys og stærkt i din kontakt med omverdenen.

En splittelse mellem gammelt og nyt

Vi er alle unikke individer, og vi er alle en del af en større helhed. Så vær god mod dig selv i processen og god mod dem du møder.

For alle mærker disse sårbarheder dukke op, og de kan komme til udtryk på mange måder. Som indadvendthed, nervøsitet og/eller udadvendthed, aggression og høj energi. Så hold dit hjerte åbent, og tag disse dages indtryk ind i hjerter, det er her de har bedst mulighed for at hele.

Du kan opleve en splittelse mellem det gamle, du er klar til at give slip på, og nye som er ved at integreres i dig. Det handler om at skulle give slip og åbne op for den indre passion og sjælens kærlighed og visioner. 

Så med denne splittelse kan du måske mærke, at du veksler mellem indadvendt og udadvendt. Det er helt okay, alt er lige som det skal være. Det er en del af denne udvikling vi står i. 

Lyt til budskaberne fra dit indre og universet

Lyt efter i dit indre. Hvad fortæller sjælen dig. Lyt til budskaberne fra hjertet og universet. Når du stiller ind på dit indre, så kommer du i kontakt med budskaberne gennem din intuition.

Der er run på budskaber lige nu, fordi denne måne har givet os en stor åbning, hvor jorden og himlen er i tæt kontakt.

Aktiver dit jordstjernechakra

For at integrere bedst muligt, er det en god ide at styrke din jordforbindelse. Så du mærker dig selv og holder kontakten til dig selv. Fokuser på dit jordstjernechakra, og på at aktivere dette. Det er det chakra, som hjælper dig med at skabe dyb kontakt til jorden og til dit livsformål på jorden.

Gennem denne kontakt med dig selv, kan du møde din omverden fra et roligt sted, og give kærlighed til alt der opstår.

Jeg glæder mig meget over de her stærke og højfrekvente energier. De er tegn på at jordens frekvens højnes, og at der kommer smukke kærlighedsindstrømninger ned til os.

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at aktivere dine chakra, så du kan komme i bedre balance og lyse fra dit hjerte.  Læs mere her.

 

Jeg ønsker dig en dejlig og spændende uge med masser af kærlighed og selvomsorg.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top