Et nyt spændende kapitel starter

0A1C602E-C672-4EC0-B538-A52D0A35A724

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen hos mig igen på Frederiksberg

Hej kære ❤️

Hvordan har du det?

Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har skrevet noget her.

Jeg har taget en lille pause, fået en søn og været på en ret vild indre rejse. Nu er jeg ved, at være klar igen med ny energi og og nye spændende forløb til dig:

  • Jeg har udviklet på de personlige forløb, så vi kommer endnu mere i dybden på din rejse

  • Det har altid været en stor interesse for mig, at arbejde med kærlighedsrelationer, og derfor har jeg nu udviklet healende forløb til par

  • Sidst men ikke mindst, er det tid til at afholde forløb for grupper, hvor der er masser af kærlig støtte, sparring og healing

Og det er gruppeforløbet, som jeg særligt gerne vil fortælle dig mere om i dette nyhedsbrev.


Et healende og udviklende gruppeforløb

Der er ikke sket så meget på de ydre planer det sidste år (udover min dejlige søn selvfølgelig, og at min tilværelse har ændret sig en del 😊). Jeg har trukket stikket, gået mange lange ture med barnevognen, været i nærvær, mærket mig selv og fundet dybere ind i min essens. 

Så på de indre planer, er der sket en del. Det har givet mig noget særligt, det at være væk fra hverdagslivet i snart et år.

Jeg har været gennem en udviklende og healende proces, og ideerne har piblet frem ift., hvordan jeg kan hjælpe dig til, at finde ind i din essens. 

Mit nye gruppeforløb hedder deraf:

Lev og oplev dit liv fra din indre essens

Jeg vil elske, at have dig med på forløbet, der starter til januar.

Forløbet varer ca. 2 måneder og er en kombination af personlige sessioner samt weekendmoduler i gruppen med kanaliserede healinger og spirituelle opstillinger - alt sammen for, at vi finder ind til din essens og arbejder med, at den bliver en mere naturlig tilstand i dig og dit liv.

Når du er i din essens, får du adgang til et større og dybere nærvær, indre ro og en blidhed, samt forbindelse til hele dig, din krop, dit sind, din sjæl, din omverden og til jorden.

Så vil du på denne rejse til januar? 

Du kan læse mere og allerede tilmelde dig nu. Tilmelder du dig inden 1. november, får du din plads til Earlybird pris. Der er 8 pladser på holdet.

TAG MED PÅ FORLØBET OG STYRK FORBINDELSEN TIL DIN INDRE ESSENS

 

Du er altid velkommen til, at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller andet ❤️

Og så er jeg også flyttet til nye fine lokaler på Frederiksberg, hvor jeg bare vil glæde mig rigtig meget til at se dig, når jeg åbner dørene igen d. 18 oktober

Ønsker dig en dejlig dag.

Kærligst Anne 

1 kommentar

Berit Rosenkrands Andersen

Fantastisk at læse <3

Læs mere
Læs mindre