Energirapport 11/02/19

Hej kæreste dig

Denne mandag kalder på styrkelse af din jordforbindelse og nærværet med dig selv.

Det er som om, vi står på tærsklen mellem gammelt kaos og fremtidens klarhed. Og vi kan ikke gøre andet end slappe af og være tilstede med det, der er. For energierne er på arbejde, og det helt uanset vores indblanden.

Læn dig lidt tilbage

Tag en slapper denne uge og nyd livet. Det er nok ikke i denne uge, at du får færdiggjort dine nuværende projekter og sat gang i nye. Det er tid til at restituere og klargøre.

Vi har længe arbejdet på at give slip på det gamle forældede, der mest bare har holdt os tilbage fra at leve fuldt ud i kærlighed og accept af os selv og omverdenen.

Du er klar til at stå stærkt i dit eget lys og lade verden se dig, ligesom du er.

Og nu, som jeg har sagt en del gange før, så begynder vi at kunne stå stærkt i vores eget lys og vise os for verden, som den vi virkelig er.

Men vi har endnu ikke set, hvad det her nye, vi har åbnet op for, egentlig indebærer. Kun i fraktioner.

Så vi afventer at de forandringer, vi har arbejde med, udfolder sig ~ så du tydeligere kan mærke og se, hvor du nu står midt i denne nye tid og energi.

Brikkerne er ved at falde på plads

De udviklings processer vi har været igennem de sidste par år har været intense, og brikkerne skal lige have lov at falde på plads. Det har været et intenst arbejde, så det er helt okay at tage et hvil. Når brikkerne falder på plads, så kan transformationen, du har mærket, manifestere sig i dit liv.

Du kan ikke forcere det eller tænke dig til udfaldet. Det eneste du kan gøre er at give plads, give slip og læne dig tilbage i tillid til, at alt udfolder sig, ligesom det skal for netop dig.

Mærk efter i hjertet, hvad det er du virkelig gerne vil.

Mærk efter i hjertet, hvad du gerne vil i dit liv, og send så dine ønsker til universet. Når det gøres fra et kærligt sted, så har universet mulighed for at guide dig til det højeste bedste for dig.

Hvor vil du nu bevæge dig hen?

Alt hvad der er sket i dit liv er en del af din livsbane. Og har hjulpet dig til at udvikle dig, netop til den du er i dag.

Så hvor vil du gerne bevæge dig hen nu? Følg dit hjerte og du vil blive guidet i den rigtige retning for din udvikling.

Brug ugens energier til at skabe forbindelse til jorden og dit hjerte. Og tag en slapper, for der skal nok komme drøn på energierne og din udvikling i dette år. Men lige nu kan du bruge tiden på at lade op, så du er klar til forandringerne forude.

Gennem clairvoyance og healing kan jeg hjælpe dig med at åbne dit hjerte og skabe balance i dit energisystem. Så du altid er i kontakt med dig selv og kan følge den guidence, du får. Læs mere her.  

Find mig også på facebook @anne.brondum.healer.clairvoyant, hvor jeg hver uge skriver om energierne og spiritualitet.

Jeg ønsker dig en dejlig uge.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top