Energirapport 27/04/19

Vi mærker energierne fra påsken

Påskens energier har virkelig sat sine spor. Og jeg mærker, hvordan der bliver arbejdet med at integrere en masse ny kærlig og kraftfuld energi i os. Det er stort fokus på hjerte chakraet og solar plexus, der bliver healet, og som nu får lov at vibrere og stråle.

Sjælen trænger igennem, og det styrker din selvfølelse, selvværd og selvkærlighed som menneske.

Det handler især om at vores grænser bliver meget tydeligere for os og vi gør plads til nye strukturer. Måder hvorpå vi passer på os selv og handler på det, vi mærker og har brug for. Hvad der er vigtigt for dig og mig på det helt dybe sjælelige plan. Sjælen trænger igennem, og det styrker din selvfølelse, selvværd og selvkærlighed som menneske.

Vis hvem du er på kærlig vis

Det er hårdt arbejde, fordi det er så uvant. Og fordi skiftet er så stort og stiger i fart. Men når det falder på plads, og du begynder at få udtrykt, hvad der er virkeligt vigtigt for dig til dine omgivelser. Så vil du stå et meget stærkere sted.

Vejen dertil kan gøre ondt og kan føles ensom. Fordi du måske ikke er vant til virkelig at mærke, lytte og reagere på det dit hjerte og krop fortæller dig. Nu er der bare ingen vej udenom. Simpelthen fordi det er så tydeligt nu og så afgørende for, hvordan vi udvikler os fremadrettet.

Nogle mennesker udvikler sig i en lynende fart andre tager det mere stille og roligt. Så vær tålmodig med hinanden.

Du skal ikke skjule dig længere og være usikker på dit værd og hvor skøn, du er. Jo mere du reagerer på , hvad dit hjerte fortæller dig, jo mere kærlighed og mod viser og udstråler du. Men husk på, at det er med kærlighed, du sætter dine grænser bedst. Alle gør deres bedste, så vær god mod dem omkring dig.

Alle går igennem disse processer på et mere eller mindre ubevidst plan. Nogle mennesker udvikler sig i en lynende fart andre tager det mere stille og roligt. Så vær tålmodig med hinanden.

Alt kommer op for at blive healet

Den kærlighedsfulde Kristusenergi, der strømmede ned i påskedagene har åbnet op for en ny og kraftigt ekspanderende energi i os. Det kan have betydet, at du har oplevet sorg, kedafdethed, frustration og angst. 

Det kan måske lyde mærkeligt, at kærlighedsenergi kan medføre så svære følelser. Men grunden til det er, at du gør plads til det nye, og derfor kommer gammelt og uddateret energi op til overfladen.

Det er en del af din healingsprocess, at det kommer op. For at du kan slippe det, det har ligget og ulmet og gemt sig i din underbevidsthed.

Det bliver lidt nemmere at forstå og elske det, der dukker op, når man ved, at det er en healende proces, der er igang.

Så har du været frustreret over, hvorfor du har følt dig ude af balance, så håber jeg, at dette lille indblik i energierne kan hjælpe. Det bliver lidt nemmere at forstå og elske det, der dukker op, når man ved, at det er en healende proces, der er igang. Det er/har været dele af dig, som virkelig har haft brug for kærlighed. Og det er derfor, det kommer op nu. Fordi den her fantastiske kærlighedsindstrømning giver det mulighed for at blive healet.

Nyd livet mens processerne arbejder i dig

Hvis det ikke allerede er begyndt at slippe, så kan du, når du læser dette, bede om at det sker. Din bevidsthed omkring det, hjælper det med at hele.

Har du mulighed for det, så tag ud i solen i dag og nyd den. Der er et stort energetisk arbejde igang i dig, så læn dig lidt tilbage, bed om at processen healer dig og bliv i kroppen og hjertet.

Få hjælp til at lade det nye manifesteres i dig. Læs mere om en session hos mig her.  

Følg mig også på @anne.brondum.healer.clairvoyant, hvor jeg skriver om energierne og spiritualitet.

Jeg ønsker dig en dejlig og kærlig weekend.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top