Energirapport 17/02/19

Hej skønne dig

De her sidste par dage med solskin har bragt en smuk, let og kærlig energi med sig. Om det starter det ene sted eller det andet, ved jeg ikke. Men de harmonerer og støtter hinanden i energierne.

Det er et rigtig fint symbol på den proces, både du og vi alle sammen helt kollektivt har været i det sidste halvandet års tid.

Et smukt symbol på din indre proces.

Det er som om, vi har ligget i en puppe, hvor gamle sår og mønstre er blevet helet. Vi har brugt en masse krudt på at rydde op i det indre, på at give slip på alt, der ikke gavner os længere.

Plads til mere lys og kærlighed

Alt det oprydningsarbejde vi har foretaget os har gjort, at der nu er plads til endnu mere lys og kærlighed i dig og i dit liv. Og disse dage, der føles helt forårsagtige sender dig lys, så du nu kan blomstre.

Jeg ser det som om at oprydningsarbejdet, der foregik hele sidste år og her i starten af 2019, har givet plads til at sjælen nu kan manifesteres i dig her på jorden i dette liv.

Du får i større grad adgang til din sjæls visdom og kærlighed. Den her energi er til rådighed for dig, så du kan udfolde dit største skønneste potentiale og leve helhjertet.

Der er rigtig meget, vi har arbejdet på hver især og kollektivt, der nu faktisk er helet. Og en smuk strøm af lys, kommer ned til os og løfter os op, så vi kan blomstre.

Et stærkere fundament er etableret

Det er ikke ensbetydende med, at alt nu bare er let. Der kan stadig være svære ting og svære følelser, men fundamentet af glæde og kærlighed er mere solidt. Og det er nemmere at have kontakt med dette fundament både i det hårde og det dejlige.

Puppen klækker stille og roligt, så du nu kan blomstre.

Vi klækker stille og roligt denne puppe, vi har helet og vokset i det sidste lange stykke tid. Og vi kan begynde at sprede vores vinger og blomstre i fuldt flor.

Gennem clairvoyance og healing hjælper dig med at åbne op for disse smukke energier fra din sjæl og hjælper dig med at aktivere dit hjerte og indre lys.

Find mig også på facebook @anne.brondum.healer.clairvoyant, hvor jeg hver uge skriver om energierne og spiritualitet.

Jeg ønsker dig en dejlig søndag.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top