Energirapport 19/03/19

Hej kære dig

Energierne skifter for alvor nu – her midt i marts. Jeg har været syg de sidste par dage, og det har været hårdt for systemet. Men har haft en følelse af nødvendigheden af at få hvilet ordentlig ud inden det store energetiske skifte, der er i gang lige nu.

Hvis du oplever, at gamle temaer og mønstrer dukker op i disse dage (endnu en gang), så er det blot for, at vi kan få sagt ordentligt farvel. Farvel til det, der ikke gavner os. For nu er der fokus på nyskabelse, kreativitet og virkelig at blomstre med al din indre skønhed.

Det er ret fantastisk, det der foregår. Alt det vi arbejdede med af karmaforløsning og uhensigtsmæssige mønstre sidste år, det slipper for alvor, så vi kan lyse klart, som dem vi er. Med al den visdom og kærlighed, der nu er plads til i dit liv. Din sjæl får mere plads i dit daglige liv.

Kast dig ud i livet

Alt det du brænder for, og det du længes efter, kan udfolde sig nu. Kast dig ud i livet med denne fornyede kraft, der er til rådighed for dig. Det er tid til at vise din omverden, hvad du indebærer. Det der er din sjælsmission kommer tydeligere frem, og du bliver i højere grad guidet i den rigtige retning, så du kan udfolde dit fulde potentiale skidt for skridt. Så hvad kalder dit hjerte og din sjæl på? Hvad er din sjælsmission? Mærk efter og lad dig guide af din intuition og dit hjertes intelligens.

Vores bevidsthed øges gevaldigt, hvis vi griber muligheden og arbejder med potentialet.

Det er en spændende tid, fordi vi energetisk åbner op for en masse nyt. Ny energi og flow, der kan være med til at skabe og udvikle vores liv i nye retninger det næste lange stykke tid. Faktisk de næste mange år. Det er en ny epoke, hvor vores bevidsthed øges gevaldigt, hvis vi griber muligheden og arbejder med potentialet, det rummer. Det er en tid, hvor manges spiritualitet udvikler sig, og vi får en mere holistisk og kærlig tilgang til livet.

Vi healer generationer

Alt det vi har gået og arbejdet intensivt med de sidste par år, det der er kommet op til overfladen, har været gennem en healingproces og kan så småt slippes. Alt det arbejde du har lavet med at rense ud i det gamle, det hjælper ikke bare dig. Det hjælper tidligere generationer og nedarves til dine børn og børnebørn. På den måde sætter det et stort præg på dine omgivelser. Så alt dit indre arbejde og processer, det du har brygget på, er til stor hjælp og nytte for mange mennesker.

Det er både hårdt og intenst at skulle hjælpe med så opfangende en healing, men det er smukt og forløsende på den lange bane. Og nu er det endelig tid til at høste frugterne fra det hårde job, du har været gennem.

Vi arbejder nu med nogle meget mere udadvendte energier. Det kan komme til udtryk på mange måder.

Mange har nok de sidste par år mærket en lyst til at dyrke det indre liv, have ro på, være i det trygge, brugt tid med de nærmeste relationer og ikke haft den store energi til at udforske og skabe nyt. Med energiskiftet arbejder vi nu med nogle meget mere udadvendte energier. Det kan komme til udtryk ved, at vi udtrykker os selv mere klart og tydeligt til vores omgivelser, at vi får lyst til at være mere sociale, og at vi i højere grad får lyst til at udleve vores visioner og drømme. Alle begynder at lyse mere klart, og vi står stærkere og mere rodfæstet – lad det stråle.

Frihed vs. fællesskab

Endnu et tema, der er oppe at vende lige nu, er vores personlige frihed/uafhængighed vs. fællesskabet/familielivet/forpligtigelser. Vi får lyst til at udleve vores egen frihed, men vi har nu en gang brug for hinanden og har forpligtigelser overfor hinanden, både som familie, som kollegaer og på globalt plan.

Giv tid og energi til at skabe harmoni i de fællesskaber, du er en del af.

Så for at finde balancen i dette, er det vigtigt at finde frem til den indre følelse af frihed. Friheden til at være den du er. Samtidig med at du giver tid og energi til at skabe harmoni i de fællesskaber, du er en del af.

Det er, når du virkelig er rodfæstet med den, du er, at du kan hvile i dine relationer og ikke får en følelse af, at gå for meget på kompromis med dig selv og dine behov. Forsøg at få dine behov integreret i dine relationer, så udvekslingen mellem dig og dine medmennesker bliver af kærlighed og ikke ren forpligtigelse og kompromis. For du er ligesom du skal være, og det er helt okay, at lade det komme til udtryk i dine forhold.

Læn dig tilbage og følg flowet

Selvom jeg kan mærke, at alt det her nye virkelig har noget godt og positivt med sig, så er det stadig ikke helt manifesteret. Det er nærmere under opbygning. Derfor kan det være du ikke lige med det samme mærker, hvordan den skabende og kreative kraft vil komme til udtryk i dine omgivelser.

Så brug bare tiden nu på at hvile og hygge dig så meget, du kan. Alt det produktive, det skal nok komme. Lige nu kan du egentlig bare læne dig lidt tilbage. For alt udfolder sig i rette tid, når du følger energiernes flow. Mærk hjertet slå, træk vejret, giv dig hen til nuet, til kærligheden og livet.

Jeg bruger selv denne overgangstid på en rejse til Vietnam, hvor jeg vil lade op de to kommende uger. Så jeg med fornyet energi kan gå de nye tider i møde – og bruge det til at skabe de ting mit hjerte længes efter.

Gennem healing kan jeg hjælpe dig med at styrke forbindelsen til din sjæl og din spiritualitet, så du kan stå stærkt og lyse.  Læs mere her.  

Jeg ønsker dig nogle dejlige uger i kærlige opløftende vibrationer.

Hjertelig hilsen

Anne

Tags

top