Energirapport 18/01/19

Kæreste dig

Glædelig fredag. Da solen stod op i morges, blev jeg helt overvældet af den smukke solopgang i lyserøde og blå nuancer.

Vi begynder at kunne se alting klart.

Ligesom vejret i dag er klaret op, ligeledes mærker jeg, at de energetiske tåger er ved at lette. Og vi begynder at kunne se alting klart. Vi arbejder stadig intensivt med os selv rundt omkring, men det bliver en smule nemmere med disse nye energier, der er mere højfrekvente og lettere.

Fuldmånens smukke energier

På mandag er der både fuldmåne, blodmåne og måneformørkelse. Udover at det er et fantastisk naturfænomen, er det også fantastisk energimæssigt. Vi har virkelig muligheden for at give slip på det, der ikke længere gavner os. Og give plads til det nye ~ det der harmonere med din sjæl.

Mærk ind i hvad du ønsker at slippe, og hvad du gerne vil have mere af i dit liv. Kalder din sjæl på nye veje og ny inspiration. Så følg flowet og bed dine engle og universet om at støtte dig i overgangen.

Der er mulighed for store åbenbaringer.

Brug din intuition og intention i denne weekend, så du kan arbejde aktivt med de smukke høje energier. Når du arbejder med energierne aktivt, har du større mulighed for de åbenbaringer, der kan føre dig fremad i den retning, der er bedst for dig på et både menneskeligt og sjæleligt plan. Det er muligt med store transformationer i disse dage, så åben op og mærk energierne. De er fyldt med kærlighed og inspiration og healing til langt ud i fremtiden. Hvad er dine ønsker for fremtiden? Hvad brænder du for? Gennem clairvoyance og healing kan jeg hjælpe dig med at give slip på det, der ikke længere gavner dig af energetisk og følelsesmæssigt. Og hjælpe dig med at åbne op og tage i mod kærlighedsindstrømningerne. Jeg ønsker dig en dejlig weekend. Hjertelig hilsen Anne

Tags

top