Energirapport 14/01/19

Kæreste dig

De sidste par dage har energimæssigt været turbulente, og har nok for nogen givet frustrationer og forvirring ift dine tanker og følelser om, hvor du er i dit liv. Det kan føles lidt hårdt og overvældende. Forsøg at give dine følelser plads, accept og kærlighed. De fortjener det. Og du fortjener det!

Giv plads til accept og kærlighed.

De energiindstrømninger vi møder her i det nye år, byder på udvikling og en lyst til fremdrift og en anelse utålmodighed. De her energier er helt fantastiske til at bringe nye ideer og inspiration ind i dit liv. Og der er power på, så det kan være svært at fælge med følelsesmæssigt og kropsligt. Så husk, at passe på dig selv undervejs. Så du har hele dig med.

Divine Timing

Jeg mærker selv denne utålmodighed, der er så meget jeg gerne vil. Det er jo skønt at være passioneret, men ligeså vigtigt at Divine Timing er med dig. Så det ikke går for stærkt. Hvis du mærker impulserne og lysten til at bevæge dig fremad, så stop op lidt, træk vejret, og mærk ind i dig selv. Hvilke skridt skal du tage, hvor vil du gerne hen, og hvordan kan du være god mod dig selv og dine omgivelser i processen.

Bed dine engle og universet om guidance.

Bed dine engle og åndelige guider om hjælp til, at alt sker i rette tid og med rette energi. Ground dig selv, så hele dit system kan følge med. Hvis det er rigtigt for dig, så sker tingene. Det handler om at give slip på kontrollen, og stole på at universet guider dig og støtter dig. Og det sker, når du åbner op for indstrømningerne og agerer ud fra hjertet. Gennem healing og clairvoyance kan jeg hjælpe dig med at få indblik i dine gaver og de potentialer, du har med dig her på jorden. Du kan få hjælp til at aktivere og balancere dine chakra, hjerte og energilegeme. Jeg ønsker dig en dejlig uge. Hjertelig hilsen Anne

Tags

top