fbpx

Oplevelsen rørte mig meget

Jeg var til clairvoyance og healing hos Anne, og det var en rigtig dejlig oplevelse, der rørte mig meget. Clairvoyancen føltes meget personlig, og der blev kastet lys på nogle sider af mig selv, som jeg ikke havde været i kontakt med længe. Jeg blev meget rørt under seancen, men Annes meget rolige og kærlige energi hjalp mig med at være med de følelser og fornemmelser, der opstod.

“Jeg anbefaler dette til alle, som ønsker hjælp til at se sig selv i et klarere lys”

Jeg gik derfra med en behagelig og rolig fornemmelse i kroppen, og en følelse af at være kommet “hjem” til mig selv igen.

Jeg kan varmt anbefale Annes healing og clairvoyance til alle, som ønsker hjælp til at se sig selv i et klarere lys, og komme i kontakt med det, der er vigtigt for dem.

  • Siff

top