En fantastisk guide til mit autentiske jeg

Nogen af os er så heldige, at vi altid har haft oplevelsen af – i et eller andet omfang – at have kontakt til vort sande selv. Eller måske bare en stærk følelse af, at være mere end blot vore fysiske krop.

“Jeg ledte efter en vej til at få kontakt til mit autentiske jeg”

En god kombination heraf var mit udgangspunkt for at komme nærmere på spørgsmålet: Hvem er jeg, hvad er mit sande selv – jeg ledte efter en vej til at få kontakt til mit autentiske jeg.

En sådan fordybelsesproces tager tid, da den store udfordring ligger i at slippe sit selvbillede og sin identitet samtidig med, at man udvikler og øger kontakten til sig selv. En proces hvor man på rejsen kan have brug for varierende former for støtte og vejledning gennem processen.

“Anne er absolut blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på min rejse”

I min søgen stødte jeg på Anne. Og efter kort tid, hvor Anne bidrog til at guide mig igennem et forløb, kan jeg kun sige, at Anne så absolut er blevet min foretrukne healer og spirituelle guide på den rejse, jeg er på.

Ikke fordi hendes spirituel vejledning har givet klare svar på enkelt spørgsmål. Men fordi det lærte mig, at jeg over tid er i stand til skabe det rum, der skal til, for at jeg kunne høre, se og mærke mine egne svar.

Sessionen indeholder en fantastisk afslappende healing.

Kort kan siges, at jeg hos Anne har fået:

  • Støttende og uddybende samtale, der afdækker, hvad jeg havde brug for at få healet her og nu
  • Intuitiv og clairvoyant hjælp til at få overblikket over, hvad jeg skal arbejde på og med
  • Mulighed for at få afklaret vigtige spørgsmål
  • Kanaliseret formidling, der giver mig healing, aktivering og viden, jeg kan bruge
  • Healing der giver mig en god følelse af balance i krop og bevidsthed

 

  • Desirée


top