Åbn op for selvkærlighed og selvværd

Anne-Brøndum-healer

Skab balance i dit Solar Plexus chakra

– og åben op for selvsikkerhed, selvkærlighed og selvværd 

Hvem er DU? Det bliver mere og mere klart i den nye tid. Og vi har muligheden for at udvikle denne klarhed endnu mere, når vi arbejder med og balancerer vores chakra. J

eg vil gå lidt i dybden med dit Solare Plexus chakra her.

Der er så store energiindstrømninger tilstede, og de giver mulighed for virkelig at styrke din personlige kraft, dit selvværd og selvfølelse. Så mærk ind i dig selv – Hvem er du inderst inde? Hvad er dine værdier? Hvordan kan du vise dit smukke indre til omverden.


Hvilke energier er det vi arbejder med?

Så hvad er det for nogle energier og forandringer, der er i gang?

Vi arbejder med vores indre kerne og værdier, og vi har allerede ryddet ud i en masse af alt det gamle ift. mønstre og karma. Simpelthen for at vi kan mærke den, vi er, som menneske og som sjæl. Ind i essensen.

Uanset om du er bevidst om det eller ej, så vil energierne arbejde i dig. Du kan dog hjælpe processerne på vej.

Den forandring vi arbejder med i forhold til vores Solar Plexus, er at vi mærker, hvem vi er i dag – nøjagtigt som vi er, uden en masse bagage, som vi ikke længere har brug for. Efter alt det vi har lært om os selv, og alle de lag i os selv vi har set på og healet, så skal vi nu til at vise os, som dem vi er udadtil. Det handler utroligt meget om vores selvfølelse og vores værd som menneske, individ, sjæl.

I overgangen til den nye tid, arbejder vi en del med selvværd. Det er nogle af de energier, der er på spil, og som vi kan vælge at tage ind og integrere. Uanset om du er bevidst om det eller ej, så vil energierne arbejde i dig. Du kan dog hjælpe processerne på vej ved, at tage et aktivt valg om at arbejde med det, der kommer.

Når vi healer vores Solar Plexus, arbejder vi med at omdanne frygt og usikkerhed til visdom, selvkærlighed og selvværd.


Når dit Solar Plexus er i balance

Når solar plexus chakraet er i ubalance, så kan der ophobe sig en masse frygt og usikkerhed. Usikkerhed om hvem du er og om dit værd. Når chakraet er i balance, vil du opleve en stor selvsikkerhed, selvkærlighed og selvværd. Der sidder en fantastisk visdom i dette chakra, som har stor værdi for den du er og din personlige kraft.

Øvelse: 
1. For at skabe balance, så forestil dig at der i dit solar plexus er en lysende gylden kugle. At du sætter den i omdrejninger – venstre om. Og at den vokser sig større og større og lyser kraftigere og kraftigere.

2. Forestil dig derefter det samme med dit hjerte chakra. At endnu en lysende kugle vokser og lyser.

3. Skab nu forbindelse mellem de to chakra. Der dannes nu et energifelt som et 8 tal. Der startermed omfavnelse af hjertet og strømmer ned og omfavner solar plexus. Denne evighedsforbindelse i 8 tallet styrkes og etableres i dig. Så begge chakra nu er i balance, de lyser og arbejder sammen i harmoni.


Forbindelsen mellem hjertet og solar plexus

Forbindelsen mellem hjerte og solar plexus er vigtig for din selvkærlighed, dit selvværd og din personlige styrke. Den hjælper dig med at omdanne din energi til indre styrke, en stærk følelse af ro og gåpåmod.

Stå op for dig selv, på kærlig vis. Vis dit skønne indre til din omverden. Du er det værd.

Få hjælp til at balancere dine chakra gennem healing og vejledning.

Jeg ønsker dig en skøn weekend med masser af power og selvkærlighed.

Hjertelig hilsen

Anne

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!