Taknemmelighed skaber healing

404239D9-D9A8-4C6F-95FA-4B4283DF3235

Taknemmeliged er et af de mest selvhealende værktøjer

Når du er taknemmelig, så er det nemmere at være tilstede, være nærværende, at elske og nyde livet, der udspiller sig. Det du har skal fejres.

Når du fokuserer på alt det, du gerne vil, skal nå, ikke har. Så overser du alt det dejlige, der sker lige nu. Det er nu, du kan elske og være og mærke livet fuldt ud. Det er ikke, når du tjener nok penge til en ny bil, et hus, får børn, eller når de så flytter hjemmefra, når du færdiggør uddannelse, får det perfekte job og lønforhøjelse, har rejst til så og så mange lande, løbet en Marathon eller andet. Det er det, der sker lige nu, der er værd at nyde – du er god nok, og livet er.

Når vi giver os selv lov til at nyde livet og give os hen til livet, så styrker vi os selv og giver plads til kærlighed og glæde. Hver gang vi bliver bange eller ønsker at få mere og mere, så tænk på noget du er taknemmelig for.

Taknemmelighed skaber healing

I taknemmeligheden sker en healing. Udtryk din taknemmelighed og glæde til dine omgivelser, det smitter, og vil åbne for andres taknemmelighed og glæde.

Når du bliver overvældet af frygt, så forsøg at vende det i en retning af taknemmelighed. Når vi frygter noget, er det ofte tegn på, at vi er bange for at miste eller ikke være gode nok. Hvor stammer denne sårbarhed fra?

Mærk ind i det og spørg, hvad det er, du er bange for, og hvordan du kan give dig selv omsorg i det. Og mærk, hvad i det, der er værd at være taknemmelig for – din kæreste/ægtefælle, børn, job, livet generelt.

I taknemmeligheden åbner du for kærligheden. Jeg prøver at være taknemmelig hver dag, både for stort og småt.

Hver aften kl. 20 vibrerer min taknemmeligheds alarm på min tlf. Så skriver jeg eller tænker på alt det, jeg er taknemmelig for. Det er utroligt healende, og det giver en dejlig let og kærlig følelse inden i.

På de gode dage er det nemt at være taknemmelig. Men på en hård dag, kan det måske føles som om, der ikke er så meget at være taknemmelig for. Så går jeg alligevel igang, og stille og roligt mærker jeg roen og kærligheden. Det er dejligt at kunne vende stemingen inden i til det positive.

For du har en kæmpe kraft i dig, der kan skabe de positive forandringer i dit liv, som du ønsker. Tankens kraft er helt fantastisk.

Du kan selv prøve at skrive taknemmelighedsdagbog. Give dig selv tid til at mærke alt det, du har at være taknemmelig for i livet og hverdagen.

Kærlighed og lys Anne

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!