Bliv i din egen energi

306231F0-8C4E-4EE1-9C16-B51657D34E2C

Når du bliver inden i din egen energi, kan du møde verden fra et meget mere roligt, fredfyldt og kærlighedsfyldt sted

Når du er inde i din egen energi, kan du bedre mærke dig selv, hvad der er dig – og andre kan bedre mærke dig. Det gør, at dem du er sammen med, føler sig roligere i dit selskab, fordi du er bevidst om dig selv og dine grænser.

Når din energi bliver fokuseret ud af dig, kan du få en fornemmelse af, at ryge ud af dig selv. Det kan du mærke ved, at du mister jordforbindelsen eller det flimre lidt inden i dig.

Eller måske føles det på en helt bestemt måde for dig. Så bliv bevidst om det, når det sker. det er det første skridt på vejen til at skabe forandring.

Når du er bevidst om det, kan du begynde, at fokusere på din krop og dit åndedrag. Åndedraget er et af de aller bedste værktøjer til at komme tilstede i dig selv, og når du mærker hvordan det fylder din krop med energi og nærvær, så vender energien stille og roligt tilbage.

Når jeg til tider ryger lidt ud af mig selv, fokuserer jeg på mit åndedrag, min rygsøjle, mine fødder og mit hjerte. I rygsøjlen sidder min styrke. I fødderne strømmer jordforbindelsen. I hjertet mærker jeg, hvem jeg er. Mit åndedrag skaber forbindelsen til hele mig. 


Øvelse for jordforbindelse

Hvis du har brug for lidt ekstra jordforbindelse, kan du sætte begge fødder solidt i jorden. Begynd så at forestille dig, at der kommer store flotte og stærke rødder fra dine fødder ned i jorden. Rødder der bare fortsætter dybere og dybere ned.

Og fra jorden kommer der den dejligste jordenergi op gennem rødderne, ind gennem dine fødder og op i hele din krop. Denne energi kan du forestille dig er lysende grøn eller lyserød, eller hvad der føles godt for dig.

Energien har en særlig healende, rensende og groundende effekt. Det er her i kroppen, du kan mærke, hvad der er godt for dig. Ikke i tankemylderet, men i kroppen og hjertet.

Hjertet er bindeleddet mellem jorden og himlen, og det er her din krop og dit højere selv mødes og forenes. Det handler om at læne sig tilbage og give sig hen til sit højere selv, sjælen og universet. Og samtidig være helt rodfæstet med dyb jordforbindelse. En forbundethed mellem alt dig og alt dette.

På den måde lader du universet og det åndelige guide dig til, hvordan du skaber de bedste rammer for dig selv på jorden.

Du får det bedste og mest solide udgangspunkt, hvorfra du har mulighed for at være noget for andre – du lader universets kærlighed strømme igennem dig og manifestere sig på det jordiske plan.

Hav en dejlig dag med masser af forbundethed

Kærligst

Anne

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!