Det handler om kærlighed

Åben dit hjerte

Og lad livet strømme igennem dig

I mit arbejde har jeg fokus på, hvordan det jordiske, universet, psyken og sjælen hører sammen. At egoet kan blive en allierede, når du træner det gennem tankens kraft, meditation og kropsfornemmelse. At livet på jorden er fyldt af modpoler, og at kærligheden altid står til rådighed, når den kontaktes.

Som menneske er du født spirituel, det er en del af dig, som er med til at skabe balance i dit liv på jorden. Alle har adgang til deres højere selv og deres sjæl. Universet hjælper os, når vi beder om det, ofte på måder som vi ikke kunne tænke os til.

Jeg ser på, hvordan du som menneske kan bruge spiritualitet til, at åbne dit hjerte og leve helhjertet og fuldkomment i både det hårde og det dejlige. At være med og være nærværende i alle livets aspekter, at være tilstede i hårde perioder, og nyde de dejlige.

Når jeg taler om, at elske sig selv og have kærlighed til sig selv, er det ikke selvisk. Men den form for kærlighed, der slipper os fri. Så vi kan elske helhjertet og bruge den kærlighed til, at være noget for andre, og give kærligheden videre til vores omgivelser.

Når du åbner dit hjerte, og lader kærligheden trænge igennem, så har du mulighed for at heale alt i dig og i dit liv.

Min spirituelle historie

Da jeg var barn havde jeg en stærk kontakt til det åndelige og især mine åndelige guider og skytsengel, som jeg brugte meget tid sammen med.

Men da jeg var omkring 4-5 år lukkede jeg ned for denne kontakt, fordi jeg mærkede, at mine omgivelser ikke forstod mig.

Hele mit liv har jeg været meget sensitiv og har mærket alle energier omkring mig. Da jeg var yngre forstod jeg ikke, hvad jeg mærkede. Dette medførte en kedafdethed og ondt i maven, fordi jeg kunne mærke alles følelser, og kunne ikke skelne dem fra mine egne. I de år følte jeg adskilthed fra både mig selv, andre og det åndelige. Disse følelser af adskilthed gjorde, at jeg lukkede mit hjerte.

Da jeg var omkring 21 år, begyndte jeg at åbne min bevidsthed gennem meditation og spirituelle bøger om engle og det psykospirituellle menneske. Et helt nyt univers dukkede op i mit liv, hvor kærligheden er nøglen til at heale. Med denne åbning begyndte jeg, at forstå mig selv og andre på et nyt plan.

I denne periode har jeg fået en masse dejlig healing og clairvoyance, som har hjulpet mig meget. Det har hjulpet mig med at åbne op for nye perspektiver af og indsigter i mig selv, verden og universet omkring mig. Sideløbende har jeg trænet og styrket mine egne evner som spirituel rådgiver, healer og clairvoyant.

Kærligheden og visdommen, som ligger i hjertet har hjulpet mig til at skabe kontakt til mig selv igen. Den kærlighed, der er vokset i mit hjerte, har hjulpet mig med at styrke min kontakt til mine omgivelser, mine åndelige guider og skytengel samt ærkeenglene og universets kærlighed.

Gennem mine egne erfaringer og min kontakt til det åndelige, kan jeg hjælpe med at åbne dit hjerte. Så du kan mærker kærligheden til dig selv vokse, og du åbner op for dine gaver på jorden. På den måde heales de lag af dig, der kan hjælpe dig til at leve helhjertet.

Hvis du mærker, at det her ræsonnerer med dig, håber jeg, du har lyst til at tage på en spirituel rejse med mig ved din side.

Hjertelig hilsen

Anne 

Åben op for kærligheden i dit liv

gennem healing og clairvoyance

Hjertets vibration

Jeg hjælper dig med at åbne dit hjerte og mærke den kærlighed og universelle inspiration, der findes inden i dig. Min praksis er en kombination af mine erfaringer, englenes budskaber og den visdom og kærlighed, der altid er omkring os.

top