Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med mig, har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne gennemføre bookinger samt levering af serviceydelser til dig.

Personoplysningerne registreres hos Anne Brøndum og opbevares i højst fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

ONLINEBOOKING/KONTAKT: Kontakter du mig via kontaktformularen eller på mail giver du: Navn, adresse, mobil og mail.

Den dataansvarlige på www.annebrondum.dk er indehaver Anne Brøndum

Dine oplysninger til bookingsystemet videregives  ikke til andre, og du vil ikke modtage salgsbreve eller anden annoncering fra mig som følge af dit køb i webshoppen eller tids reservation.

Jeg har tavshedspligt og videregiver ikke oplysninger om dig, dine behandlinger eller engagement hos mig til 3. person.

Tilmelder du dig mit nyhedsbrev, kan dette frit afmeldes efterfølgende.

Registrering når du får behandling i klinikken i København: Jeg har journalpligt og er derfor registreret hos Datatilsynet som journal-førende. Når du kommer til den første behandling skal du underskrive en samtykke-erklæring som giver mig lov til at føre journal. Min journal indeholder oplysninger om, hvorfor du ønsker behandling, hvad behandlingen har indeholdt og din reaktion på den. Din journal er et fysisk stykke papir som opbevares aflåst i mit arbejdsrum. Din journal ligger ikke online. Jeg destruerer din journal 2-3 år efter din sidste aftale/behandling hos mig.

Optagelse af online sessioner: Hvis du ønsker det, kan din session optages. Jeg sender dig efterfølgende lydfilen til dig på mail. Lydfilen slettes permanent 14 dage efter din session.

Som registreret hos Anne Brøndum har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter EU Persondataforordningen og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@annebrondum.dk.

Se mere om den nye persondataforordning her  https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/vejledning-om-de-registreredes-rettigheder/

www.annebrondum.dk / Anne Brøndum accepterer kontanter og Mobilepay.

Vend tilbage til book tid.

top