Find kærligheden og visdommen i dig

Healing, clairvoyance og spirituel rådgivning


Book en session

Healing, clairvoyance og spirituel rådgivning

Gennem healing og clairvoyance kan du få hjælp til at bringe balance, nye energier og kærlighed ind i dit liv.

I samarbejde med dine åndelige guider og engle samt ærkeenglene og opstegne mestre, hjælper jeg med at åbne op for de smukke energier og balancere dem i dig. Så du kan leve mere helhjertet og have dybere kontakt med dig selv.

Jeg arbejder med at aktivere og balancere dine 12 hovedchakra; din jordstjerne, rod, hara, navle, solar plexus, hjerte, hals, tredje øje, krone, kausal, sjælestjerne og din stjerneport.

Når dine chakra aktiveres og balanceres, får du endnu bedre jordforbindelse, kontakt til andre mennesker fra hjerte til hjerte samt forbindelse til dit højere selv, din sjæl, en højere bevidsthed og universet.

Gennem healing hjælper jeg dig med at aktivere dit hjerte og dit lyslegeme. Når du åbner dit hjerte og lader kærlighed og lys strømme igennem, så vil du opleve en healing af alle lag i dig og dit liv.

Der kan sidde traumer, sorg, negative oplevelse og overbevisninger i dit energilegeme, som kan påvirke dig på forskellige planer. Her går healingen ind og løsner og heler, så du kan stå i dit eget lys, med din egen smukke vibration.

Sessionen tilpasses dig

Da en stor del af sessionen er kanaliseret, kan mange forskellige energier træde ind i feltet og hjælpe med healingen. Og når du, med dine unikke energier, træder ind i energifeltet, vil lige præcis det, du har brug for være til stede og hjælpe under healingen.

Det energifelt jeg arbejder i er utroligt kærlighedsfyldt, og går ind og hjælper lige præcis, hvor du har brug for det. Energien arbejder med at aktivere lys og kærlighed i dig, så du kan opleve verden, dig selv og dine omgivelser med hjertekontakt.

Denne session indebærer en clairvoyance, hvor jeg i samarbejde med dine åndelige guider og skytsengel, giver dig indsigter i dig selv. Vi taler sammen om dine oplevelser undervejs. Derefter giver jeg dig en healing, hvor jeg guider dig gennem energierne og giver dig budskaber undervejs.

Den første session koster 700kr, og de efterfølgende sessions koster 550kr. Jeg anbefaler et længere forløb, da der ofte er mange lag både fysisk, psykisk og energetisk, der har brug for healing. Under dine sessions arbejder jeg med at komme i dybden med at balancere din krop, sind og sjæl. At skabe kontakt til dit hjerte, dine chakra og din spiritualitet.

Vi planlægger sammen undervejs i forløbet, så det bliver den bedste rejse og oplevelse for dig.

Jeg glæder mig til at tage på en sjælelig rejse med dig


Hjertelig hilsen

Anne

top