Jeg er fuldt booket på nuværende tidspunkt, og kan desværre ikke bookes resten af året.

Det handler om passion, ikke bare et arbejde!

Som hundetræner hjælper jeg jer til gensidig tillid, sjov og glæde

Det handler om, at du og din hund har det godt. Og jeg har valgt at arbejde med den private træning, da jeg her har mulighed for, at se, hvilke rammer og eventuelle udfordringer I har i hverdagen. På den måde kan jeg tune ind på, hvordan jeg hjælper jer bedst muligt.

 

Image

Kære hundeejer,

Mit navn er Anne Brøndum, jeg er 29 år og bosat på Amager. Min store passion er arbejdet med hunde, og hvordan man gennem træning og signaler styrker relationen mellem menneske og hund. Jeg har altid haft hunde i mit liv og har passet hunde af forskellig race og temperament, siden jeg var barn.

Jeg er uddannet instruktør fra Dansk Dyreinstriltut DDi Certificeret Professionel Instruktør (DDi CPI-C).

Når jeg arbejder med hunden bruger jeg indlæringsmetoder baseret på videnskabelige principper, der fungerer på hundens præmisser. Jeg hjælper dig med at forstå din hunds kropssprog og adfærd, samt hvordan du kan begynde at læse dens signaler. Det gør indlæring lettere og ikke mindst, er det med til at forbedre forholdet mellem menneske og hund.

Jeg har en rigtig god feeling med hunde og er god til at afkode deres sprog og adfærd. Det betyder utroligt meget for mig, at hunden har det godt og trives, og det er derfor, jeg er hundetræner.

Det du får hos mig

  • Jeg hjælper dig med at forstå din hund
  • Gennem udvalgte trænings-principper, kan I styrke jeres kontakt
  • Jeg zoomer ind på din hund og dens adfærd
  • Lær om hunden i menneskemiljø
  • Viden om, hvordan du aktiverer din hund i hverdagen
  • Og hvordan du forstærker og mindsker hundens adfærd

Jeg hjælper dig til at forstå din hund

Kontakt mig og hør mere

top