Healing, clairvoyance og spirituel rådgivning

Kontakt mig for en uforpligtende samtale omkring, hvad en session hos mig indebærer.
Jeg hjælper dig med at åbne dit hjerte, så du kan komme i kontakt med den kærlighed og visdom, du indebærer.

Jeg tager udgangspunkt i, hvor du er i dag, og hjælper dig til at få indsigt i dine potentialer. Hvordan du kommer i kontakt med dit hjerte, din sjæl og den kærlighedsfulde energi fra universet.

Jordens skift

Lige nu oplever vi på jorden et skifte i vores fælles- og personlige bevidsthed. Vi udvider os og kommer i større og større grad i kontakt med universets mange fantastiske energier. Det er smukt at være en del af, men det kan være udfordrende for både krop og sind, når vi ekspanderer og modtager så mange impulser og højt vibrerende energier.

Gennem healing, clairvoyance og diverse spirituelt udviklende værktøjer, hjælper jeg dig til at få balance i dine energier og finde indsigter i dig selv. Så du bedst muligt kan tage imod disse dejlige høje vibrationer.

Når du kontakter mig siger du ja til at jeg må opbevare dine personoplysninger med det formål at kunne gennemføre bookinger samt levering af serviceydelser til dig. Læs mere under Privatlivspolitik.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hjertelig hilsen

Anne

top